קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות2
מגזין

ביסקוטי שקדים טוסקני

ביסקוטי שקדים טוסקני
צריך קינוח נטול לקטוז וצמחוני? ביסקוטי שקדים טוסקני יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. והוא יספק כ 24 מנות. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 105 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה הוא מאוד תקציב ידידותי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לך מלח, אבקת אפייה, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 25% המנה הזאת די גרועה. נסו ביסקוטי שקדים, ביסקוטי שקדים, ו ביסקוטי שקדים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
סכיןסכין
3
מערבבים קמח, סוכר, אבקת אפייה ומלח בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מניחים שקדים במעבד מזון; דופק 10 פעמים. מערבבים אגוזים לתוך תערובת קמח.
מרכיבים שתצטרך
שקדיםשקדים
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
אגוזיםאגוזים
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
5
מערבבים ביצים ותמצית, מערבבים היטב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
חלץחלץ
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
6
מוסיפים תערובת ביצים לתערובת קמח, ערבוב רק עד מעורבב (הבצק יהיה מתפורר). להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות; ללוש קל 7 או 8 פעמים. מחלקים בצק ל 2 מנות שוות. לעצב כל חלק לגליל באורך 6 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
גלולגלול
ביצהביצה
7
מניחים את הלחמניות 6 אינץ 'בנפרד על תבנית אפייה מצופה ספריי בישול, וטפיחה על עובי 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
8
אופים ב 375 במשך 25 דקות או עד השחמה קלה. מגניב במשך 5 דקות על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
9
חותכים כל גליל לרוחב לפרוסות 12 (1/2 אינץ'). לעמוד פרוסות זקוף על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
10
אופים 14 דקות (העוגיות יהיו רכות מעט במרכז אבל יתקשחו כפי שהם מגניבים).
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
הסר מסדין אפייה, להתקרר לחלוטין על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מתלה תילמתלה תיל

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקסטלאני קיאנטי אנאטה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
בצבע אדום אודם בהיר. האף הוא אינטנסיבי ופירותי עם ניחוח סגול רמז קל של דובדבנים דומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל אשר הופך רכות קטיפתי.זוגות היטב עם פסטות טעימות מנות פסטה מתובל. אידיאלי עם צלי, סטייקים, ועגל בגריל.תערובת: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo