ביסקוטי שקדים טוסקני
צריך קינוח נטול לקטוז וצמחוני? ביסקוטי שקדים טוסקני יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. והוא יספק כ 24 מנות. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 105 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה הוא מאוד תקציב ידידותי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לך מלח, אבקת אפייה, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 25% המנה הזאת די גרועה. נסו ביסקוטי שקדים, ביסקוטי שקדים, ו ביסקוטי שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, סוכר, אבקת אפייה ומלח בקערה גדולה.
מניחים שקדים במעבד מזון; דופק 10 פעמים. מערבבים אגוזים לתוך תערובת קמח.
מערבבים ביצים ותמצית, מערבבים היטב עם מקצף.
מוסיפים תערובת ביצים לתערובת קמח, ערבוב רק עד מעורבב (הבצק יהיה מתפורר). להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות; ללוש קל 7 או 8 פעמים. מחלקים בצק ל 2 מנות שוות. לעצב כל חלק לגליל באורך 6 אינץ'.
מניחים את הלחמניות 6 אינץ 'בנפרד על תבנית אפייה מצופה ספריי בישול, וטפיחה על עובי 1 אינץ'.
אופים ב 375 במשך 25 דקות או עד השחמה קלה. מגניב במשך 5 דקות על מתלה תיל.
חותכים כל גליל לרוחב לפרוסות 12 (1/2 אינץ'). לעמוד פרוסות זקוף על תבנית אפייה.
אופים 14 דקות (העוגיות יהיו רכות מעט במרכז אבל יתקשחו כפי שהם מגניבים).
הסר מסדין אפייה, להתקרר לחלוטין על מתלה תיל.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקסטלאני קיאנטי אנאטה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
![Castellani Chianti Annata]()
Castellani Chianti Annata
בצבע אדום אודם בהיר. האף הוא אינטנסיבי ופירותי עם ניחוח סגול רמז קל של דובדבנים דומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל אשר הופך רכות קטיפתי.זוגות היטב עם פסטות טעימות מנות פסטה מתובל. אידיאלי עם צלי, סטייקים, ועגל בגריל.תערובת: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo