קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות10
ציון בריאות17
מגזין

ביף בורגיניון

ביף בורגיניון
ביף בורגיניון עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 41 גר' של חלבון, 44 גרם של שומן, וסך הכל 674 קלוריות. אם יש לכם זרעי טימין, יין, חמאה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. מתכונים דומים: ביף בורגיניון (bœuf bourgignon / bœuf à la bourguignonne / bef Burgundy), ביף בורגיניון, ו ביף בורגיניון.

הוראות

1
מניחים את הקורנית, עלי המפרץ, ורוזמרין בחתיכה קטנה של גזה ולקשור אותו בחוזקה עם קצבים חוט; להפריש.2
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
חוט קצביםחוט קצבים
2
מניחים את הבייקון בסיר גדול, כבד תחתית או תנור הולנדי על חום בינוני ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד פריך, על 15 דקות.3בעוד, מניחים את הקמח ומלח ופלפל נמדדים בקערה גדולה ומקציפים לשלב; להפריש. לקצץ את הצלי של עודף שומן וגידים לחתוך אותו לקוביות 1-1 / 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מניחים את הבשר בתערובת הקמח וזורקים למעיל אחיד; להפריש.4כאשר הבייקון מוכן, להסיר אותו עם כפית מחוררת לצלחת נייר מרופדת נייר קטנה ולהניח אותו בצד.5שייק את הקמח העודף מכשליש מהבשר ומוסיפים אותו לסיר. לבשל, ערבוב לעתים רחוקות, עד השחמה בכל רחבי, על 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
הסר לצלחת גדולה או קערה. חזור עם שאר הבשר ב 2 קבוצות יותר, הוספת שמן לפי הצורך אם הסיר נראה יבש; להגדיר את הבשר משחימים ואת הקערה עם תערובת הקמח עודף בצד.6
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
מוסיף את הקוניאק או ברנדי לסיר, לגרד כל חתיכות משחימות מלמטה, ומבשלים עד הליקר התאדה, על 1 דקה.7לפרוט את הבשר וכל מיצים שהצטברו בקערה לסיר.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
קוניאקקוניאק
ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
מוסיפים את רסק העגבניות ואת תערובת הקמח העודפת מהקערה ומערבבים עד שהבשר מצופה באופן שווה.8מגבירים את החום גבוה ולהוסיף את היין, מרק או מלאי, צרור עשב, וסוכר. מערבבים לשלב ולהביא לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים חשופים, ערבוב מדי פעם, במשך 1 שעה. בינתיים, לנקות את הפטריות לקצץ את הגבעולים; להפריש.9
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מוסיפים את הפטריות, הבצל והשום ומערבבים לשלב. מבשלים חשופים, ערבוב מדי פעם, עד הבשר הוא סכין מכרז, על 1 שעה יותר.10
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
8
הסר וזרוק את צרור עשבי תיבול.
9
מוסיפים את החמאה ומערבבים עד מומסים. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
10
מפזרים פטרוזיליה וקותלי חזיר שמורים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
11
שתף מתכון זה
12
הדפס
13
דוא " ל
14
שמור (199)

מרכיבים

2גב שומן חזירגב שומן חזיר1אוראו ממולאים כפוליםפלפל שחור טחון טרי, בתוספת יותר לפי הצורךפלפל שחור טחון טרי, בתוספת יותר לפי הצורך2קילוגרםצלי צ'אק ללא עצמותצלי צ'אק ללא עצמות591 לב מפאלדי טרי אם אפשרקוניאק או ברנדיקוניאק או ברנדי7501 לב מפאלדי טרי אם אפשריין אדום יבש, כגון בורגונדייין אדום יבש, כגון בורגונדי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה41 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרשיני שום, קצוץ דקשיני שום, קצוץ דק1אוראו ממולאים כפולים1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי12 כפיות אבקת שוםמלח כשר, ועוד לפי הצורךמלח כשר, ועוד לפי הצורך4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרמרק בשר דל נתרן או מלאימרק בשר דל נתרן או מלאי23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'קצוצים דק עלי פטרוזיליה איטלקיים טרייםקצוצים דק עלי פטרוזיליה איטלקיים טריים397דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.בצל פנינה קפוא, מופשרבצל פנינה קפוא, מופשר1sprig(5 אינץ') רוזמרין(5 אינץ') רוזמרין170דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.בייקון עבה לחתוך, לחתוך לרוחב לחתיכות 1/4 אינץבייקון עבה לחתוך, לחתוך לרוחב לחתיכות 1/4 אינץ8עלי קורניתעלי קורנית23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה ללא מלח (מקל 1/4)חמאה ללא מלח (מקל 1/4)10שרימפס וורידיםשמן צמחי, לפי הצורךשמן צמחי, לפי הצורך454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פטריות כפתור לבן (1 עד 1 1/2 אינץ ' רחב)פטריות כפתור לבן (1 עד 1 1/2 אינץ ' רחב)