קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות10
ציון בריאות17
מגזין

ביף בורגיניון

ביף בורגיניון
ביף בורגיניון עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 41 גר' של חלבון, 44 גרם של שומן, וסך הכל 674 קלוריות. אם יש לכם זרעי טימין, יין, חמאה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. מתכונים דומים: ביף בורגיניון (bœuf bourgignon / bœuf à la bourguignonne / bef Burgundy), ביף בורגיניון, ו ביף בורגיניון.

הוראות

1
מניחים את הקורנית, עלי המפרץ, ורוזמרין בחתיכה קטנה של גזה ולקשור אותו בחוזקה עם קצבים חוט; להפריש.2
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
חוט קצביםחוט קצבים
2
מניחים את הבייקון בסיר גדול, כבד תחתית או תנור הולנדי על חום בינוני ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד פריך, על 15 דקות.3בעוד, מניחים את הקמח ומלח ופלפל נמדדים בקערה גדולה ומקציפים לשלב; להפריש. לקצץ את הצלי של עודף שומן וגידים לחתוך אותו לקוביות 1-1 / 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
קיצור טבעיקיצור טבעי
ציוד שתשתמש בו
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
מניחים את הבשר בתערובת הקמח וזורקים למעיל אחיד; להפריש.4כאשר הבייקון מוכן, להסיר אותו עם כפית מחוררת לצלחת נייר מרופדת נייר קטנה ולהניח אותו בצד.5שייק את הקמח העודף מכשליש מהבשר ומוסיפים אותו לסיר. לבשל, ערבוב לעתים רחוקות, עד השחמה בכל רחבי, על 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
קיצור טבעיקיצור טבעי
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
הסר לצלחת גדולה או קערה. חזור עם שאר הבשר ב 2 קבוצות יותר, הוספת שמן לפי הצורך אם הסיר נראה יבש; להגדיר את הבשר משחימים ואת הקערה עם תערובת הקמח עודף בצד.6
מרכיבים שתצטרך
קיצור טבעיקיצור טבעי
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
מוסיף את הקוניאק או ברנדי לסיר, לגרד כל חתיכות משחימות מלמטה, ומבשלים עד הליקר התאדה, על 1 דקה.7לפרוט את הבשר וכל מיצים שהצטברו בקערה לסיר.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
קוניאקקוניאק
ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
מוסיפים את רסק העגבניות ואת תערובת הקמח העודפת מהקערה ומערבבים עד שהבשר מצופה באופן שווה.8מגבירים את החום גבוה ולהוסיף את היין, מרק או מלאי, צרור עשב, וסוכר. מערבבים לשלב ולהביא לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים חשופים, ערבוב מדי פעם, במשך 1 שעה. בינתיים, לנקות את הפטריות לקצץ את הגבעולים; להפריש.9
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
קיצור טבעיקיצור טבעי
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
7
מוסיפים את הפטריות, הבצל והשום ומערבבים לשלב. מבשלים חשופים, ערבוב מדי פעם, עד הבשר הוא סכין מכרז, על 1 שעה יותר.10
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
8
הסר וזרוק את צרור עשבי תיבול.
9
מוסיפים את החמאה ומערבבים עד מומסים. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
10
מפזרים פטרוזיליה וקותלי חזיר שמורים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
11
שתף מתכון זה
12
הדפס
13
דוא " ל
14
שמור (199)

מרכיבים

2עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')1אוראו ממולאים כפוליםפלפל שחור טחון טרי, בתוספת יותר לפי הצורךפלפל שחור טחון טרי, בתוספת יותר לפי הצורך2קילוגרםצלי צ'אק ללא עצמותצלי צ'אק ללא עצמות591 לב מפאלדי טרי אם אפשרקוניאק או ברנדיקוניאק או ברנדי7501 לב מפאלדי טרי אם אפשריין אדום יבש, כגון בורגונדייין אדום יבש, כגון בורגונדי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה41 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרשיני שום, קצוץ דקשיני שום, קצוץ דק1אוראו ממולאים כפוליםקלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים11 כף אורגנו מיובשמלח כשר, ועוד לפי הצורךמלח כשר, ועוד לפי הצורך4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרמרק בשר דל נתרן או מלאימרק בשר דל נתרן או מלאי22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסקצוצים דק עלי פטרוזיליה איטלקיים טרייםקצוצים דק עלי פטרוזיליה איטלקיים טריים397חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'בצל פנינה קפוא, מופשרבצל פנינה קפוא, מופשר1sprig(5 אינץ') רוזמרין(5 אינץ') רוזמרין170חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'בייקון עבה לחתוך, לחתוך לרוחב לחתיכות 1/4 אינץבייקון עבה לחתוך, לחתוך לרוחב לחתיכות 1/4 אינץ8עלי קורניתעלי קורנית22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גספיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחמאה ללא מלח (מקל 1/4)חמאה ללא מלח (מקל 1/4)10שרימפס וורידיםשמן צמחי, לפי הצורךשמן צמחי, לפי הצורך454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פטריות כפתור לבן (1 עד 1 1/2 אינץ ' רחב)פטריות כפתור לבן (1 עד 1 1/2 אינץ ' רחב)