ביף בורגיניון עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 41 גר' של חלבון, 44 גרם של שומן, וסך הכל 674 קלוריות. אם יש לכם זרעי טימין, יין, חמאה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. מתכונים דומים: ביף בורגיניון (bœuf bourgignon / bœuf à la bourguignonne / bef Burgundy), ביף בורגיניון, ו ביף בורגיניון.
הוראות
1
מניחים את הקורנית, עלי המפרץ, ורוזמרין בחתיכה קטנה של גזה ולקשור אותו בחוזקה עם קצבים חוט; להפריש.2
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
מים נוספים
חוט קצבים
2
מניחים את הבייקון בסיר גדול, כבד תחתית או תנור הולנדי על חום בינוני ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד פריך, על 15 דקות.3בעוד, מניחים את הקמח ומלח ופלפל נמדדים בקערה גדולה ומקציפים לשלב; להפריש. לקצץ את הצלי של עודף שומן וגידים לחתוך אותו לקוביות 1-1 / 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
קיצור טבעי
ציוד שתשתמש בו
תוספות, אופציונלי
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
מניחים את הבשר בתערובת הקמח וזורקים למעיל אחיד; להפריש.4כאשר הבייקון מוכן, להסיר אותו עם כפית מחוררת לצלחת נייר מרופדת נייר קטנה ולהניח אותו בצד.5שייק את הקמח העודף מכשליש מהבשר ומוסיפים אותו לסיר. לבשל, ערבוב לעתים רחוקות, עד השחמה בכל רחבי, על 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
הסר לצלחת גדולה או קערה. חזור עם שאר הבשר ב 2 קבוצות יותר, הוספת שמן לפי הצורך אם הסיר נראה יבש; להגדיר את הבשר משחימים ואת הקערה עם תערובת הקמח עודף בצד.6
מוסיפים את רסק העגבניות ואת תערובת הקמח העודפת מהקערה ומערבבים עד שהבשר מצופה באופן שווה.8מגבירים את החום גבוה ולהוסיף את היין, מרק או מלאי, צרור עשב, וסוכר. מערבבים לשלב ולהביא לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים חשופים, ערבוב מדי פעם, במשך 1 שעה. בינתיים, לנקות את הפטריות לקצץ את הגבעולים; להפריש.9