פריך תפוחים טעים זהוב
פריך תפוחים טעים זהוב עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 495 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר חום, תפוחים טעימים זהובים, שיבולת שועל התגלגל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: פאי תפוחים טעים זהוב צלחת עמוקה, פריך תפוחים טעים, ו תפוח זהוב וטעים צ'דר עם חמוציות מיובשות.
הוראות
תנור חום עד 177°.גריז 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם קיצור או ספריי בישול. בקערה גדולה, מערבבים סוכר מגורען, 2 כפות קמח והקינמון.
מוסיפים תפוחים; מערבבים פרווה באופן שווה.
בקערה בינונית, מערבבים 1 כוס קמח והסוכר החום. עם בלנדר מאפה או מזלג, לחתוך חמאה עד התערובת נראית כמו פירורים גסים. מערבבים בשיבולת שועל ופקאנים.
מפזרים תערובת פירור באופן שווה על תערובת פירות.
אופים 30 עד 35 דקות או עד ציפוי זהוב חום.