קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 10 דק.
מנות10
ציון בריאות19
מגזין

ביף בורגיניון

ביף בורגיניון
ביף בורגיניון הוא חלב חינם מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה עד 40 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 645 קלוריות. גשו לסופר וקנו בייקון, מרק בקר, פטרוזיליה שטוחה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקוניאק אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קוניאק פודינג חמאה כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-10 דקות. נסו ביף בורגיניון (bœuf bourgignon / bœuf à la bourguignonne / bef Burgundy), ביף בורגיניון, ו ביף בורגיניון (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
לשים תנור הולנדי גדול על חום בינוני רסס ב 1/2-ספירה של שמן.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את הבייקון ומבשלים עד קריספ.
מרכיבים שתצטרך
4
הסר אותו למגבת נייר; להתפורר כאשר מגניב להפריש להשתמש לקישוט. מתבלים את הבשר עם כמות נדיבה של מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את הבשר לסיר בקבוצות. מטגנים את הקוביות בשומן בייקון עד להשחמה שווה על כל הצדדים, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
הסר מן הסיר לצלחת.
7
מוסיפים את רסק העגבניות והקמח לסיר ומערבבים לשלב. כבה את החום, יוצקים את הקוניאק ומערבבים לגרד את חתיכות הטעם בתחתית המחבת. הפעל את החום בחזרה ולהדליק את הקוניאק, עם משחק מטבח ארוך. תיזהר ותתרחק בזמן שאש האלכוהול דועכת.
מרכיבים שתצטרך
8
לטאטא את היין האדום ואת מרק בשר בקר; מוסיפים את הבשר בחזרה לתוך הסיר יחד עם זר garni. מערבבים הכל יחד ומביאים את התערובת לרתיחה. מבשלים עד שהנוזל מתחיל להתעבות ויש לו את העקביות של רוטב; זה צריך לקחת בערך 15 דקות. מכסים את הסיר, להפחית את החום נמוך, ומבשלים במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
9
במחבת קטנה, מעל בינוני נמוך, לחמם קצת שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
10
מוסיפים את השום והפטריות ומבשלים עד שהפטריות מתחילות להשחים, בערך 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
11
מוסיפים את בצל הפנינה ומבשלים עד הבצל מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
12
לחשוף את הסיר ולהוסיף את תערובת הפטריות יחד עם קמצוץ של סוכר כדי לאזן את החומצה מהיין האדום. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. הפעל את החום מעט ומבשל במשך 45 דקות יותר, עד הירקות והבשר מכרזים.
מרכיבים שתצטרך
13
הסר את זר garni.
מרכיבים שתצטרך
14
מעבירים לקערה ומקלחת עם פטרוזיליה קצוצה והבייקון השמור המתפורר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך