ביצה פו יאנג.
אם יש לך פלפל, סלרי, עמילן תירס, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, מתכונים דומים: ביצה טבעונית פו יאנג (טופו יאנג), ביצה פו יאנג., ו ביצה פו יאנג..
הוראות
מחממים 2 כפות שמן בווק על חום גבוה.
מוסיפים את השאלוט, פלפל, סלרי ושום ומערבבים במשך 3 דקות.
מוסיף את נבטי שעועית, מוקפץ במשך 1 דקה, ולאחר מכן להוסיף את השרימפס ומטגנים במשך 1 דקה, או עד השרימפס להפוך ורוד.
מוסיפים את הביצים המוכות, ערבוב עד בשילוב טוב. לשטוף את ווק ולנגב יבש עם מגבות נייר.
להחזיר את ווק חום גבוה ויוצקים 2in (5 ס " מ) שמן. כאשר השמן חם, מצקת של התערובת לתוך השמן. מטגנים על 2 דקות, עד החלק התחתון הוא השחמה קלות, כפית קצת שמן חם על הביצים כך העליון מתחיל להגדיר.
בזהירות להפוך את עוגת הביצה מעל ומבשלים 1 דקה, עד משחימים קלות בצד השני.
להעביר מגבות נייר לניקוז. להתחמם בתנור 93° (95C) תוך ביצוע העוגות הנותרות.
בינתיים, לערבב את המניה, רוטב צדפות, רוטב סויה, ויין אורז בסיר. ממיסים את עמילן התירס ב 2 כפות מים קרים, ומערבבים לתוך תערובת המניות. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ערבוב כל הזמן עד מעובה; מבשלים במשך 1 דקה.
מגישים את העוגות עם רוטב ואורז.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;