קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות5
מגזין

ביצה פו יאנג.

ביצה פו יאנג.
אם יש לך פלפל, סלרי, עמילן תירס, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, מתכונים דומים: ביצה טבעונית פו יאנג (טופו יאנג), ביצה פו יאנג., ו ביצה פו יאנג..

הוראות

1
מחממים 2 כפות שמן בווק על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
ווקווק
2
מוסיפים את השאלוט, פלפל, סלרי ושום ומערבבים במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
שאלותשאלות
סלריסלרי
שוםשום
3
מוסיף את נבטי שעועית, מוקפץ במשך 1 דקה, ולאחר מכן להוסיף את השרימפס ומטגנים במשך 1 דקה, או עד השרימפס להפוך ורוד.
מרכיבים שתצטרך
נבטי שעועיתנבטי שעועית
שרימפסשרימפס
4
להעביר לקערה ולתת מגניב.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מוסיפים את הביצים המוכות, ערבוב עד בשילוב טוב. לשטוף את ווק ולנגב יבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
ווקווק
6
להחזיר את ווק חום גבוה ויוצקים 2in (5 ס " מ) שמן. כאשר השמן חם, מצקת של התערובת לתוך השמן. מטגנים על 2 דקות, עד החלק התחתון הוא השחמה קלות, כפית קצת שמן חם על הביצים כך העליון מתחיל להגדיר.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
ווקווק
7
בזהירות להפוך את עוגת הביצה מעל ומבשלים 1 דקה, עד משחימים קלות בצד השני.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
8
להעביר מגבות נייר לניקוז. להתחמם בתנור 93° (95C) תוך ביצוע העוגות הנותרות.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
תנורתנור
9
בינתיים, לערבב את המניה, רוטב צדפות, רוטב סויה, ויין אורז בסיר. ממיסים את עמילן התירס ב 2 כפות מים קרים, ומערבבים לתוך תערובת המניות. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ערבוב כל הזמן עד מעובה; מבשלים במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב צדפותרוטב צדפות
עמילן תירסעמילן תירס
יין אורזיין אורז
רוטב סויהרוטב סויה
מלאימלאי
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
10
מגישים את העוגות עם רוטב ואורז.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
אורזאורז
11
מאמר var
12
Type_27_data = {};
13
מאמר
14
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;