ביצי בנדיקט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל ביצים בנדיקט. מנה אחת מכילה עד 16 גרם חלבון 70 גרם של שומן, וסך הכל 753 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. אם יש לך בייקון קנדי, פלפל קאיין, תערובת מסקלון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו ביצים בנדיקט ביצים ממולאות, ביצי בנדיקט, ו ביצי בנדיקט (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
ממלאים חצי סיר גדול ורחב במים ומביאים לרתיחה.
מוסיף את החומץ ולהפחית את החום עד המים במחבת אין יותר בועות.
קרוב מאוד לפני המים, לפצח את הביצים בעדינות טיפה כל ביצה לתוך המים. מבשלים את הביצים במשך 3 עד 4 דקות. באמצעות כף מחוררת, להסיר את הביצים מן המחבת ומניחים בקערה של מים קרים. שמור את הביצים במים הקרים ושמור את הנוזל הלא חוקי לחמם את הביצים. ברור, אם אתה ציד בלתי חוקי הביצים יום קדימה אתה יכול לחמם את הביצים במים חדשים!
מעיל מחבת גדולה לטחון קלות עם שמן זית ולהביא לחום בינוני.
מוסיפים את פרוסות הבייקון הקנדי ומבשלים אותם משני הצדדים עד שהם חמים אבל לא חומים.
מניחים 1 פרוסת בייקון קנדי על כל מאפין אנגלי.
לחמם את הנוזל ציד ביצים (או מחבת של מים חדשים אם אתה עלומה קדימה) ומניחים את הביצים במים במשך 1 דקה או עד הביצים חמות אבל לא בישול עוד. באמצעות כף מחוררת, להסיר את הביצים מהמים החמים, כתם על נייר נקי או מגבת תה ומניחים ביצה 1 על כל מאפין אנגלי. למעלה עם רוטב הולנדז.
לזרוק את mesclun עם מיץ לימון, שמן גימור שמן גדול ומלח.
מקשטים כל צלחת עם הירוקים לבושים.
בסיר קטן, להמיס את החמאה על אש בינונית. בעוד החמאה נמסה, מרפרף את הקצף המצטבר על פני השטח. מבשלים את החמאה במשך 15 עד 20 דקות ומצקת בעדינות את השומן הברור לכוס מדידה או קנקן קטן עם זרבובית. הקפד להשאיר את מוצקי החלב בתחתית המחבת. זה נקרא חמאה מבהירה.
במחבת סאוט קטנה, לשלב את חומץ ופלפל ומבשלים על חום בינוני עד כמעט כל החומץ התאדה.
הסר את המחבת מהחום וזרוק כמה קוביות קרח למחבת ולתת להם לשבת עד שהם נמסו.
בקערת מתכת בינונית, לטאטא את חלמוני הביצה עד שהם הופכים מקציפים ורכים. מסננים את הנוזל פלפל לתערובת הביצה.
שים מים 1 אינץ לתוך סיר בינוני ולהביא אותו לרתיחה.
מניחים את קערת המתכת על הסיר ומבשלים בעדינות את הביצים, מטילים לעתים קרובות, במשך 2 עד 3 דקות.
לאט לאט מתחילים להוסיף את החמאה המבהירה. התחל עם 2 עד 3 טיפות ולהמשיך עם כמה טיפות יותר לאחר החמאה התאגדה.
המשך להוסיף כמה טיפות חמאה בכל פעם. אם הביצים נראות בישול מהר מדי, למשוך את הקערה את הסיר ולהוריד את החום. אם הביצים מתחילות להתפתל, לזרוק קוביית קרח מיד כדי לקרר את הביצים. המשך להוסיף את החמאה קצת בכל פעם עד שהכל משולב. הרוטב צריך להיות רך ומקציף.
לאחר החמאה כל בשילוב, להוסיף את מיץ לימון העונה את הרוטב עם קאיין ומלח.
מגישים מעל הביצים עלומות.