ביצי בנדיקט
ביצי בנדיקט יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 121 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם בתנור, עירית, עלים טרגוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די גרוע. מתכונים דומים: ביצים בנדיקט ביצים ממולאות, ביצי בנדיקט, ו ביצי בנדיקט.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F.
חותכים קרואסונים אופקית ומניחים את כל 4 על תבנית אפייה.
למלא מחבת בגודל בינוני באמצע הדרך עם מים. מעל חום בינוני, להביא מים לרתיחה.
מוסיפים חומץ לבן למים. אל תתנו מים להרתיח. עבודה עם ביצה 1 בכל פעם, לפצח ביצה לתוך קערה קטנה להחליק לתוך מים רותחים. ביצים מבושלות 3 עד 5 דקות, או עד חלבונים מבושלים חלמון הוא עדיין רך.
מעבירים ביצים עם כפית מחוררת לצלחת.
טיפ: ביצים ניתן לבשל מראש בקירור עד לנקודה זו. לחמם על ידי הזזת ביצה לתוך מים רותחים במשך 1 דקה בזמן השירות.
בסיר קטן, להוסיף שקית hollandaise לחלב.
חום ביסודיות על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן.
חצאים קרואסונים נפרדים ולמקם יחד ויוצרים מעגל, חתך בצד למעלה. למעלה כל חצי עם פרוסה של פרושוטו וביצה עלומה. רוטב הולנדז כפית מעל החלק העליון של הביצה.