קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות25
ציון בריאות0
מגזין

ביצי מרנג מלאות לימון

ביצי מרנג מלאות לימון
אתה אף פעם לא יכול להיות יותר מדי מתכוני hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל לימונים ממולאים מרנג ביצים. מתאים ל-25 מנות. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 76 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לכם תותים, סוכר, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגת לימון אנג'ל מזון מלא לימון קרד ופטל טרי, קיני מרנג עם מוס לימון, ו כוסות מרנג עם תותים, לימון מאייר (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך לימון curd: להגדיר מסננת בסדר רשת על קערת זכוכית. בסיר בינוני, לשלב ביצים, סוכר וגרידת לימון; לטאטא עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים מיץ לימון וחמאה ומבשלים מעל חום בינוני, מטאטא כל הזמן, עד שהתערובת התעבה, 7 עד 9 דקות. צפה בזהירות לאחר קצף על הדף מתפזר. אל תאפשר תערובת לרתיחה. כאשר התערובת עבה, מיד לשפוך דרך מסננת לתוך קערה. מכסים את פני השטח בניילון נצמד, לוחצים ישירות על פני השטח של קרד, ומקררים לפחות 3 שעות ועד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
הפוך מרנג: מחממים תנור ל 93° ו קו גדול, מסגרת אפייה גיליון עם קלף.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מערבבים חלבונים ווניל בקערת ערבוב נקייה ויבשה. הכה עם קובץ מצורף נקי ויבש במהירות בינונית עד קצף, על 30 שניות. הגדילו את מהירות המיקסר לגובה בינוני ולשוט עד שהתערובת תהיה לבנה והגדילה את עוצמת הקול, בערך 1 דקה. עם ריצת מערבל, להוסיף 1 כוס סוכר בזרם איטי, יציב. המשך להצליף עד הלבנים נוצצים ויוצרים פסגות נוקשות, 3 עד 4 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
5
להוסיף חומץ לבן קורנפלור שוט בקצרה לשלב.
מרכיבים שתצטרך
חומץ לבן מזוקקחומץ לבן מזוקק
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
6
תערובת צריכה להיות עבה, נוקשה ומבריק.
7
סקופ תערובת מרנג לתוך 6 תלוליות (כ 3/4 כוס כל), מרווחים כמה סנטימטרים זה מזה על תבנית אפייה מרופדת. השתמש בחלק האחורי של כף כדי להפיץ מרנג בעדינות לתוך סיבובים 4 אינץ ' או צורות ביצה כדי ליצור הזחה במרכז של כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
8
אופים מרנג עד מוצק ויבש אבל לא חום, על 1 שעה 30 דקות. אין לפתוח דלת תנור בעת אפייה. לכבות את התנור, לפתוח את דלת התנור מעט, ולתת מרנג לשבת בתנור קירור עד יבש לחלוטין, על 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
שלב תותים הנותרים 1/2 כפית. סוכר בקערה בינונית ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר, ערבוב מדי פעם, עד הסוכר מומס, 2 עד 3 דקות. מחלקים גושי לימון בין מרנג (יצירת "חלמונים" במרכזים); כפית כמה תותים לצד כל מרנג ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון