קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות9
ציון בריאות6
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג הפסחא
מגזין

ביצי פסחא מכוסות שוקולד

ביצי פסחא מכוסות שוקולד
שוקולד מכוסה ביצי פסחא נטול גלוטן, וידידותי לפודמפה ומספק כ 9 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 13 גרם חלבון, 54 גרם שומן, ובסך הכל של 1128 קלוריות. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה הביא לך את כולםמתכונים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. זה יהיה להיט שלך חג הפסחא אירוע. 291 אדם התרשמו מתכון זה. גשו לסופר וקנו תמצית ונילן, קוקוס, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 57%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: שוקולד מכוסה חמאת בוטנים ביצי פסחא, ממתק ביצת פסחא מכוסה שוקולד, ו ביצים מכוסות שוקולד.

הוראות

1
בקערה גדולה מערבבים יחד את החמאה, הווניל וגבינת השמנת. מערבבים פנימה את הסוכר של הקונדיטורים ליצירת בצק מעשי. לקבלת התוצאות הטובות ביותר, השתמש בידיים שלך לערבוב.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מחלקים את הבצק לארבעה חלקים. השאר את אחד החלקים רגיל. לחלק השני, מערבבים חמאת בוטנים.
מרכיבים שתצטרך
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
3
מערבבים קוקוס לחלק השלישי, ואבקת קקאו לחלק האחרון.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
4
מרדדים כל סוג בצק לצורות ביצה, ומניחים על דף עוגיות מרופד בנייר שעווה. מקררים עד שקשה, לפחות שעה.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
ממיסים שוקולד צ ' יפס בקערה חסינת חום מעל מחבת מים רותחים. מערבבים מדי פעם עד לקבלת תערובת חלקה. אם השוקולד נראה סמיך מדי לציפוי, מערבבים פנימה כפית מהקיצור או השמן עד שהוא מדלל לעקביות הרצויה. טובלים את ביצי הממתקים המצוננות בשוקולד, ומחזירים לסדין מרופד בנייר שעווה להתייצבות. מכניסים למקרר למשך 1/2 שעה להתקשות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף