ביצי פסחא מכוסות שוקולד
שוקולד מכוסה ביצי פסחא נטול גלוטן, וידידותי לפודמפה ומספק כ 9 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 13 גרם חלבון, 54 גרם שומן, ובסך הכל של 1128 קלוריות. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה הביא לך את כולםמתכונים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. זה יהיה להיט שלך חג הפסחא אירוע. 291 אדם התרשמו מתכון זה. גשו לסופר וקנו תמצית ונילן, קוקוס, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 57%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: שוקולד מכוסה חמאת בוטנים ביצי פסחא, ממתק ביצת פסחא מכוסה שוקולד, ו ביצים מכוסות שוקולד.
הוראות
בקערה גדולה מערבבים יחד את החמאה, הווניל וגבינת השמנת. מערבבים פנימה את הסוכר של הקונדיטורים ליצירת בצק מעשי. לקבלת התוצאות הטובות ביותר, השתמש בידיים שלך לערבוב.
מחלקים את הבצק לארבעה חלקים. השאר את אחד החלקים רגיל. לחלק השני, מערבבים חמאת בוטנים.
מערבבים קוקוס לחלק השלישי, ואבקת קקאו לחלק האחרון.
מרדדים כל סוג בצק לצורות ביצה, ומניחים על דף עוגיות מרופד בנייר שעווה. מקררים עד שקשה, לפחות שעה.
ממיסים שוקולד צ ' יפס בקערה חסינת חום מעל מחבת מים רותחים. מערבבים מדי פעם עד לקבלת תערובת חלקה. אם השוקולד נראה סמיך מדי לציפוי, מערבבים פנימה כפית מהקיצור או השמן עד שהוא מדלל לעקביות הרצויה. טובלים את ביצי הממתקים המצוננות בשוקולד, ומחזירים לסדין מרופד בנייר שעווה להתייצבות. מכניסים למקרר למשך 1/2 שעה להתקשות.