ביצי פסחא ממולאות
ביצי פסחא ממולאות עשויות להיות בדיוק התוספת שאתה מחפש. המתכון הפסקטארי הזה מגיש 6 ומחירו 98 סנט למנה . חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 14 גרם חלבון , 21 גרם שומן , ובסך הכל 308 קלוריות . אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. זה מושלם לחג הפסחא . אם יש לכם פלפל, קורנפלקס, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 29% , וזה די גרוע. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם ביצי פסחא מרשמלו , ביצי פסחא שוקולד וביצי פסחא משוקולד .
הוראות
חותכים ביצים לשניים לאורך. מניחים את הלבנים בצד. בקערה מועכים חלמונים.
מוסיפים את המיונז, הבצל 1/2 כפית מלח ופלפל. קוצצים 1/4 כוס שרימפס; מוסיפים לחלמונים ומערבבים היטב. כף לחצאי חלבון ביצה.
מניחים ב-8 אינץ' משומן. תבנית אפייה מרובעת; לְהַפְרִישׁ.
בסיר, טורפים 3 כפות חמאה, קמח, קארי ושאר המלח עד לקבלת תערובת חלקה.
מוסיפים חלב. להביא לרתיחה. מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך ומבעבע.
מערבבים קורנפלקס ושארית החמאה; מפזרים מעל.
אופים, ללא כיסוי, ב-375 מעלות למשך 20 דקות או עד שהם מתחממים.