ביצי בנדיקט עם בייקון קנדי ותרד יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1713 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 142 גרם של שומן כל אחד. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לכם שמנת כבדה, חומץ, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו מתכון קותלי חזיר קנדי קלאסי, קותלי חזיר & Ranch Benedict, ו בייקון וביצים שוויצרי קנדי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מוציאים אותם מהתנור ומכסים כדי להתחמם. הפעל את חום התנור עד לצלות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
שים את חצאי מאפין אנגלית על תבנית אפייה וחום משני הצדדים תחת broiler.
מרכיבים שתצטרך
מאפין אנגלי
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
3
הסר לצלחת. להפחית את חום התנור ל 200 מעלות F ולשים את מאפינס אנגלית בתנור כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
מאפין אנגלי
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
חום 2 עד 3 אינץ ' מים מלוחים לרתיחה בסיר רחב או מחבת עמוקה עבור הביצים; לכבות את החום לכסות כדי לשמור על חם.
מרכיבים שתצטרך
מים
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
מחבת
5
בינתיים, תכין את ההולנדז.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הולנדז
6
מערבבים את החלמונים, מיץ לימון, מים, מלח קאיין בבלנדר תערובת עד אור ורך, על 1 דקה. ואז, עם הבלנדר הולך, רסס בחמאה מומסת בזרם דק. טעם של מלח ומיץ לימון. כדי לשמור על הרוטב חם, לשים את כל צנצנת בלנדר בקערה של מים חמים; להפריש בזמן שאתה מסיים את המנה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
חלמון ביצה
פלפל קאיין טחון
חמאה
רוטב
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
קערה
7
כאשר תפוחי האדמה מחוץ לתנור, לחמם 2-ספירה של שמן זית מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
תפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
תנור
8
הוסף חצי פרוסות בייקון וחום משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
9
העברה לצלחת מרופדת במגבות נייר. בראון את 4 פרוסות הנותרים ולשים את הצלחת.
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
10
שים את הבייקון בתנור כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
ציוד שתשתמש בו
תנור
11
תחזיר את המחבת לחום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
12
הוסף 2-ספירה של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
13
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד מתרכך, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל
14
מוסיף את התרד ולתת לו את כל מערבבים; לבשל עד התחמם, 3 עד 4 דקות. מערבבים את השמנת ומבשלים כדי להפחית. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
תרד
קרם
15
החזר את המים לרתיחה חשופה.
מרכיבים שתצטרך
מים
16
מוסיפים את החומץ ומערבלים כמה פעמים עם כפית מטבח. ואז, קודם פיצוח כל ביצה לתוך כוס, בעדינות טיפה 4 ביצים לתוך המים רותחים ומבשלים עד שנקבע, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ
מים
ביצה
17
בינתיים, לקבל את עצמך 4 צלחות הגשה ולשים 2 חצאי מאפין על כל צלחת. שים חתיכת בייקון על כל חצי מלמעלה עם כפית של תרד.
מרכיבים שתצטרך
תרד
בייקון
18
הסר את הביצים עלומות עם כפית מחוררת ומניח על גבי התרד. לעשות את אותו הדבר עם 4 ביצים הנותרים. כפית רוטב הולנדז חם מעל ומקשטים עם sprig פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הולנדז
ביצה עלומה
פטרוזיליה
תרד
ביצה
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
19
מגישים עם תפוחי אדמה צלויים עשב.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה צלוי
20
מחממים התנור ל 375 מעלות F. לזרוק יחד את תפוחי האדמה, שמן, טימין, ומפזרים מלח. לזרוק את תפוחי האדמה על תבנית אפייה לצלות עד רך פריך על הקצוות, 30 עד 40 דקות.