קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות47
מגזין

ביצים בנדיקט עם בייקון קנדי ותרד

ביצים בנדיקט עם בייקון קנדי ותרד
ביצי בנדיקט עם בייקון קנדי ותרד יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1713 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 142 גרם של שומן כל אחד. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לכם שמנת כבדה, חומץ, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו מתכון קותלי חזיר קנדי קלאסי, קותלי חזיר & Ranch Benedict, ו בייקון וביצים שוויצרי קנדי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מוציאים אותם מהתנור ומכסים כדי להתחמם. הפעל את חום התנור עד לצלות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
שים את חצאי מאפין אנגלית על תבנית אפייה וחום משני הצדדים תחת broiler.
מרכיבים שתצטרך
מאפין אנגלימאפין אנגלי
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
3
הסר לצלחת. להפחית את חום התנור ל 200 מעלות F ולשים את מאפינס אנגלית בתנור כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
מאפין אנגלימאפין אנגלי
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
חום 2 עד 3 אינץ ' מים מלוחים לרתיחה בסיר רחב או מחבת עמוקה עבור הביצים; לכבות את החום לכסות כדי לשמור על חם.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מחבתמחבת
5
בינתיים, תכין את ההולנדז.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הולנדזרוטב הולנדז
6
מערבבים את החלמונים, מיץ לימון, מים, מלח קאיין בבלנדר תערובת עד אור ורך, על 1 דקה. ואז, עם הבלנדר הולך, רסס בחמאה מומסת בזרם דק. טעם של מלח ומיץ לימון. כדי לשמור על הרוטב חם, לשים את כל צנצנת בלנדר בקערה של מים חמים; להפריש בזמן שאתה מסיים את המנה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
חלמון ביצהחלמון ביצה
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
חמאהחמאה
רוטברוטב
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
7
כאשר תפוחי האדמה מחוץ לתנור, לחמם 2-ספירה של שמן זית מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
תנורתנור
8
הוסף חצי פרוסות בייקון וחום משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
9
העברה לצלחת מרופדת במגבות נייר. בראון את 4 פרוסות הנותרים ולשים את הצלחת.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
10
שים את הבייקון בתנור כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
תחזיר את המחבת לחום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
12
הוסף 2-ספירה של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
13
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד מתרכך, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
14
מוסיף את התרד ולתת לו את כל מערבבים; לבשל עד התחמם, 3 עד 4 דקות. מערבבים את השמנת ומבשלים כדי להפחית. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
תרדתרד
קרםקרם
15
החזר את המים לרתיחה חשופה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
16
מוסיפים את החומץ ומערבלים כמה פעמים עם כפית מטבח. ואז, קודם פיצוח כל ביצה לתוך כוס, בעדינות טיפה 4 ביצים לתוך המים רותחים ומבשלים עד שנקבע, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חומץחומץ
מיםמים
ביצהביצה
17
בינתיים, לקבל את עצמך 4 צלחות הגשה ולשים 2 חצאי מאפין על כל צלחת. שים חתיכת בייקון על כל חצי מלמעלה עם כפית של תרד.
מרכיבים שתצטרך
תרדתרד
בייקוןבייקון
18
הסר את הביצים עלומות עם כפית מחוררת ומניח על גבי התרד. לעשות את אותו הדבר עם 4 ביצים הנותרים. כפית רוטב הולנדז חם מעל ומקשטים עם sprig פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הולנדזרוטב הולנדז
ביצה עלומהביצה עלומה
פטרוזיליהפטרוזיליה
תרדתרד
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
19
מגישים עם תפוחי אדמה צלויים עשב.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה צלויתפוח אדמה צלוי
20
מחממים התנור ל 375 מעלות F. לזרוק יחד את תפוחי האדמה, שמן, טימין, ומפזרים מלח. לזרוק את תפוחי האדמה על תבנית אפייה לצלות עד רך פריך על הקצוות, 30 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
טימיןטימין
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור