פחזניות קולקנון
פחזניות קולקאנון יכולות להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 104 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. מתאים ל-6 מנות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. זה מובא לך על ידי blog.fatfreevegan.com. אם יש לך סויה, עמילן תירס, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. וזה מרהיב. מתכונים דומים: Colcannon, Colcannon, ו Colcannon.
הוראות
חותכים את תפוחי האדמה לקוביות קטנות (על 1/2 אינץ'), לשים אותם בסיר גדול, ולכסות עם מים. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים. בעוד תפוחי האדמה מתבשלים, להסיר את הגבעול המרכזי מן כרוב ולפרוס את העלים לרצועות. כאשר תפוחי האדמה נעשים, להרים אותם עם כפית מחוררת ומניחים בקערת ערבוב גדולה.
שים את כרוב לתוך מי תפוחי אדמה ומבשלים 6 דקות או עד כרוב הוא רך.
הסר כרוב עם כפית מחוררת למעבד מזון.
הוסף 1/4 כוס של נוזל הבישול ואת הדופק לקצוץ בסדר. מחממים תנור ל 425 F. מועכים את תפוחי האדמה ומוסיפים את כרוב וכל שאר החומרים. מערבבים היטב. באמצעות כף מעוגלת היטב, טופס לתוך כדורים על 1 אינץ ' לרוחב.
מניחים אותם על תבנית אפייה משומנת או, רצוי, גיליון אפייה מכוסה מחצלת סיליקון או נייר קלף.
אופים במשך 20 דקות. בזהירות להתהפך ואופים לפני 20 דקות יותר, עד השחמה קלה.