צריך מנה עיקרית ללא גלוטן וראשונית? ביצים וקוקוטה עם פיפרדה בסקית יכולות להיות מתכון מדהים לנסות. מנה אחת מכילה 419 קלוריות, 18 גרם חלבון, ו 33 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו חמאה, פרמזן, עלי בזיליקום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 49%. ציון זה מוצק. נסו ביצים פיפיות, ביצים וקוקוט, ו ביצים וקוקוט עם קוסקוס עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
ציוד מיוחד: 4 (1-כוס) קיבולת רמקינס
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס בסיר קטן, מביאים 2 כוסות מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מורחים את תחתית כל רמקין בחמאה. עבור כל מנה, סדקו 2 ביצים לקערה או צלחת קטנה, והקפידו לא לשבור את החלמונים, ואז החליקו לרמקין מוכן. מתבלים במלח ופלפל, מזלפים 1 כף מהקרם ומפזרים 1 כף מהפרמזן. מכניסים את הרמקינס לתבנית אפייה מזכוכית בינונית או קרמית, ומאפשרים לפחות 1 אינץ ' רווח בין הכלים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
רוטב עגבניות Hunt's®
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
זנים של פטריות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מעבירים למדף התחתון של התנור ויוצקים את המים הרותחים לתבנית האפייה, נזהרים לא להתיז מים חמים לתוך הרמקינס. מכסים ביריעת נייר אלומיניום ואופים 8 עד 12 דקות, עד שהלבנים מתייצבים אך החלמונים עדיין רכים ומעט נוזלים. מכינים את הפיפרדה בזמן שהביצים נאפות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
זנים של פטריות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
5
במחבת גדולה על אש בינונית מבשלים את הפרושוטו בשמן הזית עד שהוא מתחיל להיות פריך, ואז מוסיפים את הבצל.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
קולים עד להזהבה קלה, ואז הוסיפו את הפלפל האדום והירוק ובשלו עד שהרצועות רק מתחילות להתרכך.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה
7
מוסיפים את השום ומבשלים 30 שניות עד 1 דקה, עד ריחני, ולאחר מכן מוסיפים את העגבניות ואת פתיתי פלפל אדום, אם משתמשים. אפשר לתערובת להתבשל על אש בינונית-נמוכה עד שהתאדות הנוזל והעגבניות מחוממות. בדקו אם יש תיבול והוסיפו מלח ופלפל. את החום, מוסיפים את הבזיליקום. מחלקים בין הרמקינים (יהיה לכם תוספת) ומגישים על צלחת קטנה, חמה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 תפוז, גרידה
1 בצל אדום, קוביות קטנות
תבשיל
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
8
מתכון זה סופק על ידי פיינליסט, שעשוי להיות טבח מקצועי או לא, לכוכב רשת המזון הבא. רשת המזון לא בדקה את המתכון הזה ולכן איננו יכולים לייצג את התוצאות.