ביצים ירוקות כדורי חזיר יכול להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מנה אחת מכילה 142 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. מתאים ל-8 מנות. אם יש לכם אפונה, חמאה, סוכר חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: תבשיל בשר חזיר ושעועית ירוקה, ירקות ירוקים באביב וביצים רכות מבושלות כולו, וניל, ו ביצים ירוקות וביצי חזיר ממולאות.
הוראות
1
עבור התחומים: לשים את האפונה ונענע בבלנדר. מרתיחים 375 גרם מים ושופכים על אפונה. להתמזג עד חלקה. לעבור דרך מסננת רשת, להשליך את המוצקים, ולמדוד החוצה 500 גרם של המיץ הנותר. שים שליש ממנו במיכל בלנדר טבילה ולהוסיף את נתרן alginate. להתמזג היטב, להוסיף מיץ שנותר, להתמזג שוב.
מרכיבים שתצטרך
1 כף סוכר אדום גס
טיפים עגולים לפינה #4
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
תן לשבת במקרר בזמן שאתה עושה אמבט מים סידן כלוריד.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
3
מוסיפים סידן כלוריד לליטר מים במיכל זכוכית רדוד. מערבבים עם מזלג עד מומס. במיכל רדוד נפרד, להוסיף כמות שווה של מים קרים (לשטיפה). באמצעות כפיות מדידה בכל גודל שאתה רוצה הספירות שלך להיות, מיץ אפונה כפית לאמבט סידן כלוריד בגושים כדוריים קטנים. באמצעות כף מחוררת, בעדינות לדחוף את הכדורים סביב במים. לאחר שתי דקות, להסיר את כדורי אפונה למים הקרים. (יהיה לך מספיק מיץ אפונה לעשות הרבה יותר משמונה כדורים-רול עם זה. זה כיף.)
מערבבים את הסירופ, הביצה והשמנת עד משולב באופן מלא. לדלות את משולשי הלחם בתערובת ומטגנים במחבת nonstick מעל חום בינוני משני הצדדים עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה
ופלים מיניאטוריים של וניל
3 תותים קפואים ללא סוכר
תערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
עבור שאלוט: בעוד הטוסט הוא בראונינג, caramelize את שאלוט בסיר קטן על אש נמוכה בחמאה. לאחר חמש דקות, מוסיפים את שאר חומרי השאלוט ומערבבים מדי פעם עד להשחמה ורך מאוד, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
3
להרכיב את הביצים הירוקות חזיר על ידי סידור משולשי הטוסט על מגש, הצבת כיכר prosciutto עליהם, מנה קטנה של שאלוט קרמל, ולבסוף, בזהירות רבה, באמצעות כף מחורץ, העליון עם אפונה spherified. האפונה עדינה, ולא מחזיקה מעמד זמן רב, אז להכין אותם רק לפני שאתה מתכנן לשרת אותם.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו
שמנת מתוקה נוספת
למריחה על טוסט אם רוצים
תערובת עוגה טבעית באריזה
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים