ביצים כבושות קלות
אם יש לכם ביצים, סלק כבוש, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. . זמן הכנת המתכון כ 12 דקות. וזה די גרוע. נסו ביצים כבושות ורוד מדגדג או יפה ביצים כבושות ורוד, ביצים כבושות, ו ביצים כבושות (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים ביצה בסיר ומכסים במים קרים. מביאים מים לרתיחה ומיד להסיר מהחום. מכסים ונותנים לביצים לעמוד במים חמים במשך 10 עד 12 דקות.
הסר מים חמים, וקריר תחת מים זורמים קרים. ברגע שהביצים מתקררות קצת, מגלגלות את הביצים הלוך ושוב על הדלפק כדי למחוץ את הקליפות, ואז חוזרות למים הקרים עד שעה. הם יתקלפו בקלות רבה לאחר מכן.
מניחים את הביצים קלופים בקערה גדולה או צנצנת גדולה ורחב הפה עם מכסה.
יוצקים את הסלק חמוץ ומיץ.
תן להם להגדיר במקרר לפחות 24 שעות - 2 ימים הוא הטוב ביותר אם אתה יכול לחכות כל כך הרבה זמן. הפעל צנצנת או מערבבים פעם או פעמיים כדי להיות בטוח כי הביצים צבועות באופן שווה. חותכים ביצים לשניים ומסדרים על מגש לשרת.