ביצים מטוגנות על סלט עדשים חם עם לארדונים עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 506 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. אם יש לך שמן זית, גזר, עדשים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו סלט פריזי עם לארדונים וביצים עלומות, סלט פריזי עם לארדונים וביצים עלומות, ו סלט סלק ועדשים עם פיטן וביצים מטוגנות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מכסים עדשים עם מים קרים על ידי 2 אינץ ' בסיר, ואז מבשלים, חשוף, עד רק מכרז, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עדשים
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
בעוד עדשים רותחים, לבשל בייקון במחבת nonstick 12 אינץ ' על חום מתון, ערבוב, עד פריך, ואז להעביר עם כפית מחוררת מגבות נייר לנקז, משאיר שומן במחבת.
מרכיבים שתצטרך
עדשים
בייקון
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
מגבות נייר
מחבת
3
מוסיפים כרישה, סלרי וגזר למחבת ומבשלים, ערבוב, עד רק במכרז.
מרכיבים שתצטרך
גזר
סלרי
כרישה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מוסיפים חומץ ומרתיחים עד שרוב הנוזל מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ
5
הסר מחבת מחום ומערבבים בטרגון, חצי בייקון, ומלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
טרגון
בייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מעבירים לקערה ולשמור חם, מכוסה, הזמנת מחבת.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
קערה
7
עדשים ניקוז היטב מסננת גדולה. מערבבים לתוך תערובת ירקות ומתבלים עם מלח ופלפל. שמור חם, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
ירק
עדשים
ציוד שתשתמש בו
מסננת
8
לנגב מחבת עם מגבות נייר, ולאחר מכן להוסיף שמן וחום על חום מתון עד חם אבל לא עישון. מטגנים ביצים בקבוצות עד הלבנים הם רק להגדיר אבל חלמונים עדיין נוזליים ומתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
חלמון ביצה
ביצה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
מחבת
9
מחלקים סלט עדשים בין 4 צלחות. למעלה עם תרד, ביצים, ובייקון שנותר.
מרכיבים שתצטרך
תרד
עדשים
בייקון
ביצה
10
הערה של קוק: הגשת ביצים עם נוזל, לא מבושל לחלוטין, חלמונים עשוי להיות חשש אם סלמונלה היא בעיה באזור שלך.