ביצים מיושן
ביצים מיושן הוא משקה שמגיש 18. מנה אחת מכילה 279 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -17 גרם שומן . תמורת 67 סנט למנה , מתכון זה מכסה 8% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לכם ביצים, אגוז מוסקט טחון, תמצית וניל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . זה יהיה להיט באירוע חג המולד שלך. בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 21% . הציון הזה גרוע למדי. נסו ביצים מיושן , ביצים מיושן , ולחם שוקולד צ'יפס ביצים עם זיגוג ביצה עם חמאה חומה (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר כבד, טורפים יחד את הביצים, הסוכר והמלח. הוסף בהדרגה 1-Qt. של חלב. מבשלים ומערבבים על אש נמוכה עד שמדחום מצביע על 160 מעלות, כ-25 דקות.
יוצקים לקערה גדולה; מערבבים פנימה וניל, אגוז מוסקט ושארית החלב.
מניחים קערה באמבט מי קרח; מערבבים לעתים קרובות עד להתקררות. אם התערובת נפרדת, מעבדים בבלנדר עד לקבלת תערובת חלקה. מכסים ומכניסים למקרר ל-3 שעות לפחות.
כשמוכן להגשה, מקציפים שמנת בקערה על גבוה עד שנוצרות פסגות רכות; להקציף בעדינות לתערובת שהתקררה.
יוצקים לתוך 5-Qt צונן. קערת אגרוף. אם רוצים, מעלים כדורי קצפת ומפזרים אגוז מוסקט.