קושימומחה
מוכן ב42 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ביצים ממולאות עם בייקון מסוכר

ביצים ממולאות עם בייקון מסוכר
מתכון ביצים ממולאות עם בייקון מסוכר יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 42 דקות. מתאים ל-8 מנות. מתאבן זה יש 116 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. אם יש לך בצל ירוק, קינמון טחון, פפריקה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: Sriracha ביצים ממולאות עם פלפלים חלפינו מסוכרים, ביצים ממולאות פרסית-ביצים ממולאות בהשראה הודית יש כוסברה, מיץ ליים, ודבש בהם כדי להפוך אותם טעים, ו ביצים ממולאות בייקון.

הוראות

1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בקערה קטנה, מערבבים יחד את הסוכר החום, קמצוץ של קאיין והקינמון.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
קינמוןקינמון
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מניחים את הבייקון על מתלה תיל להגדיר מעל תבנית אפייה מעוטר.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מתלה תילמתלה תיל
4
מפזרים כל פרוסת בייקון עם כמה סוכר מתובל ואופים, על 10 דקות. הפוך את הבייקון, מפזרים את הסוכר המתובל הנותר וממשיכים לבשל עד פריך, כ -10 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
הסר את הבייקון מהתנור ולאפשר להתקרר. כאשר הבייקון הוא מגניב, לרכך אותו ולהניח בצד, שמורה רבע ממנו לקישוט הביצים.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
בשר טחוןבשר טחון
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
שים את הביצים הקרות בתחתית סיר בינוני לכסות עם מים קרים. להביא מים לרתיחה ולהסיר את המחבת מהחום. מכסים את המחבת עם מכסה ולתת לעמוד במשך 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מחבתמחבת
7
מסננים את הביצים ושוטפים במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ביצהביצה
8
תן לביצים להתקרר קצת ולאחר מכן לקלף כאשר הם עדיין חמים (ביצים הם הרבה יותר קל לקלף כאשר הם חמים). לאחר שהם מקולפים, אתה יכול לאחסן אותם, מכוסה, במקרר.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
9
מערבבים יחד את המיונז, חרדל, שמיר, חומץ סיידר, רוטב ווסטרשייר, 1/4 כפית קאיין, בצל ירוק ובייקון טחון בקערה ערבוב בינוני. מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר
חומץ תפוחיםחומץ תפוחים
מיונזמיונז
בצל ירוקבצל ירוק
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
חרדלחרדל
בייקוןבייקון
שמירשמיר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
10
חותכים את הביצים לחצי לאורכו. בעדינות להסיר את החלמונים על ידי לחיצה על האגודל נגד החלק האחורי של החלמון כדי פופ אותו מתוך הלבן.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
ביצהביצה
פופפופ
11
מוסיפים את החלמונים לקערה עם תערובת המיונז. מחית יחד, באמצעות מזלג, עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מיונזמיונז
חלמון ביצהחלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
12
שים את המילוי בתיק הניתן לאיטום מחדש.
13
חותכים קצה אחד את צינור המילוי לתוך חלבוני הביצה.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
14
מפזרים את הפפריקה, חתיכות בייקון נוספות ושמיר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקוןחתיכות בייקון
פפריקהפפריקה
שמירשמיר
15
הערות קוק: מתלה תיל היא דרך מצוינת לבשל בייקון כי האוויר יכול להסתובב בייקון מה שהופך אותו פריך וטעים.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
16
שקיות פלסטיק הם כלי נהדר לשימוש במקום שקית צנרת, קל וחד פעמי.
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziplocשקיות Ziploc