ביצים ממולאות עם בייקון מסוכר
מתכון ביצים ממולאות עם בייקון מסוכר יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 42 דקות. מתאים ל-8 מנות. מתאבן זה יש 116 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. אם יש לך בצל ירוק, קינמון טחון, פפריקה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: Sriracha ביצים ממולאות עם פלפלים חלפינו מסוכרים, ביצים ממולאות פרסית-ביצים ממולאות בהשראה הודית יש כוסברה, מיץ ליים, ודבש בהם כדי להפוך אותם טעים, ו ביצים ממולאות בייקון.
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
בקערה קטנה, מערבבים יחד את הסוכר החום, קמצוץ של קאיין והקינמון.
מניחים את הבייקון על מתלה תיל להגדיר מעל תבנית אפייה מעוטר.
מפזרים כל פרוסת בייקון עם כמה סוכר מתובל ואופים, על 10 דקות. הפוך את הבייקון, מפזרים את הסוכר המתובל הנותר וממשיכים לבשל עד פריך, כ -10 דקות נוספות.
הסר את הבייקון מהתנור ולאפשר להתקרר. כאשר הבייקון הוא מגניב, לרכך אותו ולהניח בצד, שמורה רבע ממנו לקישוט הביצים.
שים את הביצים הקרות בתחתית סיר בינוני לכסות עם מים קרים. להביא מים לרתיחה ולהסיר את המחבת מהחום. מכסים את המחבת עם מכסה ולתת לעמוד במשך 12 דקות.
מסננים את הביצים ושוטפים במים קרים.
תן לביצים להתקרר קצת ולאחר מכן לקלף כאשר הם עדיין חמים (ביצים הם הרבה יותר קל לקלף כאשר הם חמים). לאחר שהם מקולפים, אתה יכול לאחסן אותם, מכוסה, במקרר.
מערבבים יחד את המיונז, חרדל, שמיר, חומץ סיידר, רוטב ווסטרשייר, 1/4 כפית קאיין, בצל ירוק ובייקון טחון בקערה ערבוב בינוני. מתבלים במלח.
חותכים את הביצים לחצי לאורכו. בעדינות להסיר את החלמונים על ידי לחיצה על האגודל נגד החלק האחורי של החלמון כדי פופ אותו מתוך הלבן.
מוסיפים את החלמונים לקערה עם תערובת המיונז. מחית יחד, באמצעות מזלג, עד חלקה.
שים את המילוי בתיק הניתן לאיטום מחדש.
חותכים קצה אחד את צינור המילוי לתוך חלבוני הביצה.
מפזרים את הפפריקה, חתיכות בייקון נוספות ושמיר לפני ההגשה.
הערות קוק: מתלה תיל היא דרך מצוינת לבשל בייקון כי האוויר יכול להסתובב בייקון מה שהופך אותו פריך וטעים.
שקיות פלסטיק הם כלי נהדר לשימוש במקום שקית צנרת, קל וחד פעמי.