ביצים מפונקות עם פטריות מרמייט
ביצים מפונקות עם פטריות מרמיטה נטול גלוטן, מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 219 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 33 דקות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-44 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו בייקון וירוקים לבושים, חמאה, שאלוט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו ביצים מפונקות עם פטריות בר וקרם פרש, ביצים מפונקות, ו ביצים מפונקות בספלי תה (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימום מראש ל 218°. להמיס את החמאה במחבת בינונית לא מקל על חום גבוה בינוני.
מוסיפים את הפטריות ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הפטריות לשחרר את הנוזל שלהם, הנוזל מתאדה, והפטריות מתחילות חום, כ 10 דקות.
מוסיפים את שאלוט ותימין ומבשלים, ערבוב, עד שאלוט רק מתחילים חום, על 3 דקות יותר.
מוסיפים את המניה ואת המרמייט, ערבוב כך מרמייט מתמוסס לתוך הרוטב, ואז להביא לרתיחה ומבשלים עד המניה צמצמה לעקביות saucelike, על 10 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מחלקים את הפטריות בין ramekins, באמצעות כף לעשות באר במרכז. לשבור ביצה לתוך כל באר, ואז למקם ramekins על תבנית אפייה ואופים עד הביצים יש רק להגדיר, על 10 דקות.
מפזרים בצל ירוק פרוס, ביצים העונה עם מלח, ומגישים מיד עם בייקון וירקות לבושים קלות בצד.