ביצים מקוננות בצנצנת ופטריות מוקפצות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל ביצים מקוננות בצנצנת מטוגנת ופטריות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, הפליאוליתית, ואת המתכון הצמחוני lacto ovo יש 395 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 33 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. אם יש לכם שמן זית כתית מעולה, בצל, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: ביצים מקוננות, מטוגנים בשווייץ עם פטריות שיטאקה, ו צ'ארד מוקפץ מעל פולנטה עם ביצים מטוגנות.
הוראות
חתוך את הצלעות העבות והקשוחות של עלי הצ ' ארד. קוצצים את הצלעות לחתיכות 1/2 אינץ ' ומניחים בקערה.
מוסיפים את הבצלים הקצוצים ואת הפטריות לקערה.
חותכים את השארד משאיר לרוחב לסרטי 1 אינץ', להפריש.
צלעות חזיר מוקפצות, בצל, פטריות:
מחממים את שמן הזית במחבת sauté גדולה ונטולת מקל (עם כיסוי) בחום גבוה בינוני.
מוסיפים את הבצל, צלעות חזיר ופטריות.
Sauté במשך כ 4 עד 5 דקות, עד הבצלים שקופים והפטריות הם קצת חום על הקצוות והחלו לוותר על הלחות שלהם.
מוסיפים את עלי הצ ' ארד הירוקים למחבת הסוט. השתמשו במלקחיים כדי להפוך את העלים במחבת כך שהעלים יצופו בחלק משמן הזית והבצל והפטריות מעורבבים היטב עם העלים.
מורחים את התערובת באופן שווה על החלק התחתון של המחבת. לפצח ביצה אחת או שתיים טריות במרכז המחבת, על תערובת פטריות סלק. קוק חשף עד הלבנים התחתונים מוגדרים היטב. לאחר מכן להוריד את החום בינוני לכסות את המחבת. לבשל עוד דקה או שתיים.
כאשר הלבנים מבושלים, להסיר את המחבת מן החום ולהשתמש מרית להעביר בעדינות את הביצים ואת chard לצלחת כדי לשרת.
חותכים את חלמוני הביצה כך החלמונים נוזליים לדרוס את chard ופטריות וליצור משהו של רוטב.