קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות1
ציון בריאות33
מגזין

ביצים מקוננות בצנצנת ופטריות מוקפצות

ביצים מקוננות בצנצנת ופטריות מוקפצות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל ביצים מקוננות בצנצנת מטוגנת ופטריות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, הפליאוליתית, ואת המתכון הצמחוני lacto ovo יש 395 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 33 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. אם יש לכם שמן זית כתית מעולה, בצל, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: ביצים מקוננות, מטוגנים בשווייץ עם פטריות שיטאקה, ו צ'ארד מוקפץ מעל פולנטה עם ביצים מטוגנות.

הוראות

1
חתוך את הצלעות העבות והקשוחות של עלי הצ ' ארד. קוצצים את הצלעות לחתיכות 1/2 אינץ ' ומניחים בקערה.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים את הבצלים הקצוצים ואת הפטריות לקערה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
חותכים את השארד משאיר לרוחב לסרטי 1 אינץ', להפריש.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
4
צלעות חזיר מוקפצות, בצל, פטריות: 
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
Chard שוויצריChard שוויצרי
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
5
מחממים את שמן הזית במחבת sauté גדולה ונטולת מקל (עם כיסוי) בחום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים את הבצל, צלעות חזיר ופטריות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
Chard שוויצריChard שוויצרי
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
7
Sauté במשך כ 4 עד 5 דקות, עד הבצלים שקופים והפטריות הם קצת חום על הקצוות והחלו לוותר על הלחות שלהם.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1
מוסיפים את עלי הצ ' ארד הירוקים למחבת הסוט. השתמשו במלקחיים כדי להפוך את העלים במחבת כך שהעלים יצופו בחלק משמן הזית והבצל והפטריות מעורבבים היטב עם העלים.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
Chard שוויצריChard שוויצרי
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1
מורחים את התערובת באופן שווה על החלק התחתון של המחבת. לפצח ביצה אחת או שתיים טריות במרכז המחבת, על תערובת פטריות סלק. קוק חשף עד הלבנים התחתונים מוגדרים היטב. לאחר מכן להוריד את החום בינוני לכסות את המחבת. לבשל עוד דקה או שתיים.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
Chard שוויצריChard שוויצרי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
כאשר הלבנים מבושלים, להסיר את המחבת מן החום ולהשתמש מרית להעביר בעדינות את הביצים ואת chard לצלחת כדי לשרת.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מגישים באופן מיידי.
4
חותכים את חלמוני הביצה כך החלמונים נוזליים לדרוס את chard ופטריות וליצור משהו של רוטב.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
Chard שוויצריChard שוויצרי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו