ביצים מקושקשות בסיסיות
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם ביצים, עירית, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. האוכל הביא לך אותו. מתכונים דומים: ביצים מקושקשות בסיסיות, ביצים מקושקשות, איך לעשות ביצים מקושקשות / ביצה s, ו טמפה מקושקשת בסיסית.
הוראות
לטאטא את הביצים בקערה בינונית ועד שבור. מתבלים עם קמצוץ של מלח ופלפל ומכים לשלב.
מניחים 2 כפות של הביצים בקערה קטנה; להפריש.
מחממים מחבת nonstick 10 אינץ ' על אש בינונית נמוכה עד חם, על 2 דקות.
מוסיפים חמאה למחבת, באמצעות מרית גומי, מערבולת עד שהוא נמס מוקצף והמחבת מצופה באופן שווה.
יוצקים את החלק הגדול יותר של הביצים, מפזרים עירית ו/או טרגון (אם משתמשים), ולתת לשבת ללא הפרעה עד ביצים רק להתחיל להגדיר סביב הקצוות, על 1 עד 2 דקות. באמצעות מרית גומי, לדחוף את הביצים מן הקצוות למרכז.
בואו לשבת שוב במשך כ 30 שניות, ואז לחזור לדחוף את הביצים מהקצוות למרכז כל 30 שניות עד רק להגדיר, במשך זמן בישול כולל של כ 5 דקות.
מוסיפים 2 כפות שנותרו ביצה גלם ומערבבים עד ביצים כבר לא נראה רטוב.
הסר מחום ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.