קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות3
מגזין

ביצים מקושקשות בסיסיות

ביצים מקושקשות בסיסיות
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם ביצים, עירית, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. האוכל הביא לך אותו. מתכונים דומים: ביצים מקושקשות בסיסיות, ביצים מקושקשות, איך לעשות ביצים מקושקשות / ביצה s, ו טמפה מקושקשת בסיסית.

הוראות

1
לטאטא את הביצים בקערה בינונית ועד שבור. מתבלים עם קמצוץ של מלח ופלפל ומכים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מניחים 2 כפות של הביצים בקערה קטנה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מחממים מחבת nonstick 10 אינץ ' על אש בינונית נמוכה עד חם, על 2 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים חמאה למחבת, באמצעות מרית גומי, מערבולת עד שהוא נמס מוקצף והמחבת מצופה באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
יוצקים את החלק הגדול יותר של הביצים, מפזרים עירית ו/או טרגון (אם משתמשים), ולתת לשבת ללא הפרעה עד ביצים רק להתחיל להגדיר סביב הקצוות, על 1 עד 2 דקות. באמצעות מרית גומי, לדחוף את הביצים מן הקצוות למרכז.
מרכיבים שתצטרך
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
6
בואו לשבת שוב במשך כ 30 שניות, ואז לחזור לדחוף את הביצים מהקצוות למרכז כל 30 שניות עד רק להגדיר, במשך זמן בישול כולל של כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
7
מוסיפים 2 כפות שנותרו ביצה גלם ומערבבים עד ביצים כבר לא נראה רטוב.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
8
הסר מחום ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
9
מגישים באופן מיידי.