ביצים מקושקשות על אספרגוס
ביצים מקושקשות על אספרגוס יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 12 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 248 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך אספרגוס, פלפל, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו ביצים מקושקשות על אספרגוס, ביצים מקושקשות עם אספרגוס, ו אספרגוס ביצים מקושקשות (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור שלך ל 425 מעלות F.
נקי לקצץ את האספרגוס על ידי שבירת קצה 1 אספרגוס בנקודת השבירה הטבעית שלה הזדנבות קצה ליד הגבעולים הנותרים. חתוך אותם לאורך האספרגוס השבור. קומפוסט וודי מסתיים.
להניח את האספרגוס על מחבת גיליון מעוטר.
טפטוף עם שמן זית ומתבלים במלח ופלפל.
מניחים אותם בתנור שחומם מראש ומבשלים 15 דקות או עד הטיפים משחימים ומתחילים להתבשל.
מוסיפים כל ביצה לקערת ערבוב, מערבבים בחלב, ומתבלים במלח ופלפל.
הכה את תערובת הביצים עם מקצף, בתבנית איור 8 עד המרכיבים מעורבבים לחלוטין יחד. במחבת לא דביקה, ממיסים את החמאה על אש בינונית-נמוכה. לאחר החמאה נמסה, מוסיפים את הביצים ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב בעדינות עם מרית סיליקון. שמור על הביצים לנוע, ממשיך לבשל עד שהם מבושלים אבל רכים, על 15 עד 20 דקות.
מחממים את המגש או מגישים צלחות בתנור טמפרטורה נמוכה שחומם מראש, או מיקרוגל את הצלחת במשך 6 עד 10 שניות. לפזר אספרגוס קלוי על הצלחת המחוממת, ולכפות את הביצים מקושקשות על האספרגוס. לאכול מיד וליהנות!