ביצים מקושקשות רכות עם רומנו ופלפל שחור עם ברוסקטה עגבניות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל ביצים מקושקשות רכות עם רומנו ופלפל שחור עם Bruschettan עגבניות. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 1329 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 96 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו גבינת פקורינו רומנו, מלח כשר ופלפל, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. נסו Popovers פלפל שחור מלא צ'דר ורמונט ועשב ביצים מקושקשות מייפל חרדל בייקון קנדי מזוגג, פלפל שחור-ברוסקטה גבינה בזיליקום של חקלאי עם עגבניות, ו ביצים מקושקשות רכות אסיאתיות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גריל מעל חום בינוני במשך 5 דקות. פורסים את הלחם בחצי הדרך הארוכה.
מברשת את הצדדים לחתוך עם 2 כפות שמן זית, העונה עם מלח ופלפל וגריל, לחתוך בצד למטה, עד חרוך יפה.
הסר מן הגריל ללוח חיתוך. בעוד טוסט הלחם, לזרוק את העגבניות עם קצת שמן זית, מלח, פלפל ואת בזיליקום קצוץ. תלולית את התערובת על הלחם הקלוי. ממיסים את החמאה במחבת גדולה ולא דביקה על אש נמוכה. לפצח את הביצים לתוך קערה להקציף עד אור ורך עם פלפל גס.
מוסיפים את הביצים למחבת ומערבבים בעדינות באמצעות מרית גומי עד ליצירת גושים רכים. מקפלים את הגבינה ולהסיר מהחום. כפית את הביצים על 4 צלחות ארוחת ערב. חותכים את הברוסקטה ל 4 או 8 חתיכות ולשים ליד הביצים.
לטפטף קצת שמן זית על הברוסקטה ולפזר את עלי הבזיליקום על גבי.