ביצים משובשות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל ביצים מקושקשות. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 88 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך פלפל, מלח שולחן, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -50 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. נסו כיצד להרתיח ביצים קשות וביצי תה סיני, ביצים מסולפות תה, ו ביצים מסולפות תה (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סלק, מים, חומץ, סוכר, מלח, בצל ופלפל אדום יבש כתוש לרתיחה בסיר בינוני על חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני נמוך; מבשלים 15 עד 20 דקות או עד הבצל הוא רך.
הסר מהחום. לפצח ביצים בכל רחבי באמצעות גב של כף עץ. להטביע ביצים בתערובת סלק, ולתת לעמוד 15 דקות. כיסוי וצינה 2 עד 24 שעות.
כיצד להשתמש בהם: לקחת את המתכון האהוב עליך ביצה מתובלת מעלה חריץ.
הוסף פתק חגיגי לסלט ניסואז. חצי עם שמנת חמוצה וקוויאר או ביצי טרוטה מעושנות. או, מגישים בסגנון פיקניק עם מלח ים, פלפל, ושישה חפיסת בירה קרה.