ביצים נורווגית
המתכון ביצים נורוויג'ן יכול לספק את התשוקה הסקנדינבית שלך בערך 15 דקות. במנה עיקרית זו יש 861 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 66 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו ביצים, מיץ לימון, סלמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלמונים ביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,משמש מתפורר כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. נסו ביצים ממולאות נורבגית, Norwegian Gravlax, ו עוגיות נורווגיות (מתכונים דומים).
הוראות
(צלחת זו ממסעדת Pastis בניו יורק.) ראשית, להביא סיר מים לרתיחה. בעוד המים רותחים, מניחים כמה מאפינס אנגלית חצאים על תבנית אפייה. חמאה קלה מאפינס אנגלית ומניחים אותם תחת broiler רק כמה דקות, או עד מאפינס אנגלית הם מאוד מוזהבים קלות. הבא, לחלוט את הביצים. עם כפית, להתחיל לערבב את המים הרותחים בתנועה גדולה, מעגלית. כשהטורנדו באמת מתפתל, סדק בביצה. או שתיים. או שלוש. הסיבה להתערבלות היא שהביצה תעטוף את עצמה בזמן שהיא תבשל ותשמור על קור רוח. מבשלים כ 2 ½ ל 3 minutes.In סיר קטן, להמיס 1 1/2 מקלות חמאה עד רוחש.
מניחים את החלמונים לתוך בלנדר. הפעל את הבלנדר על נמוך כדי לאפשר חלמונים לשלב, ואז להתחיל לשפוך את החמאה החמה מאוד בזרם אז לתוך הבלנדר. הבלנדר צריך להישאר על כל הזמן, ואתה צריך להיות זהיר לשפוך את החמאה לאט מאוד. שמור לשפוך חמאה עד שהוא נעלם, ואז מיד להתחיל לסחוט מיץ לימון לתוך הבלנדר.
הנח את המאפינס האנגלים על הצלחת, עם הפנים כלפי מעלה. לאחר מכן, מניחים פרוסת סלמון מעושן על כל חצי.
מניחים את הביצה על גבי הסלמון ומעל עם מנה נדיבה של רוטב הולנדז ואחריו קומץ של פלפל שחור
הערה: כדי להבטיח שהכל חם בזמן שבו הוא מוכן לשרת לצלול את הביצים עלומות בחזרה לתוך המים החמים רק לפני ההגשה, ולעשות את הולנדז ברגע האחרון מאוד.