ביצים סקוטיות מעושנות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של משקה, אז תנו הזדמנות ל ביצים ויסקי מעושן. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 149 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חזיר טחון, אבקת שום, ביצים, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: מיני ביצים סקוטש האדוק מעושן עם אספרגוס dippers & מיונז גרגיר הנחלים, ביצים סקוטיות, ו ביצים סקוטיות.
הוראות
שים את הביצים בסיר בינוני לכסות עם מים קרים.
תן לנוח במשך 15 דקות כדי לחמם אותם לפני הבישול. (זה יעזור למנוע מהם פיצוח.) מעל חום גבוה, מביאים את הביצים לרתיחה, מגלגלים אותם בסיר לעתים קרובות. כאשר המים מתחילים לרתוח, להתחיל תזמון ומבשלים 2 דקות, ממשיך לגלגל את הביצים סביב במחבת. (זה ישמור את החלמונים במרכז.)
הסר את הביצים מן המים הרותחים במהירות להטביע אותם במי קרח כדי לעצור את הבישול. כאשר הביצים קרירות, לקלף אותם לקרר.
שים את החזיר בקערה בינונית ולהוסיף את המלח, פלפל, אבקת שום, קאיין.
מערבבים היטב ולאחר מכן מחלקים את הנקניק לשש מנות שוות. על נייר שעווה, לשטח את אחד החלקים למעגל 4 אינץ'. למעלה עם ביצה לעטוף את הנקניק בכל רחבי הביצה, מתיחה לפי הצורך ואיטום אותו לחלוטין. לעשות את זה עם כל הביצים ולאחר מכן עונה אותם בנדיבות עם לשפשף.
שים את הביצים על מחבת מרופדת בנייר שעווה ומקרר במשך 1 שעה.
הכן את התנור שלך לבשל בעקיפין ב 113° באמצעות עץ פקאן בינוני עבור טעם עשן.
מניחים את הביצים על עליונית גריל או ישירות על סבכת הבישול ומבשלים במשך 1 שעה ו -15 דקות, או עד חום זהוב המשרד למגע.
להעביר את הביצים לצלחת ולתת מגניב.
חותכים אותם חצאים או רבעים ומגישים עם רוטב ברביקיו לטבילה.
מאש איטית: מדריך למתחילים לברביקיו של ריי "ד" ר מנגל " לאמפה. זכויות יוצרים טקסט © 2012 by Ray Lampe; photographs copyright © 2012 by Leigh Beisch. Published by Chronicle Books, LLC.