ביצים סקוטיות עם רוטב חרדל
ביצים סקוטיות עם רוטב חרדל יכול להיות רק המשקה שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 619 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 46 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, פירורי לחם, מלח כשר ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכונים דומים: ביצים ברוטב חרדל, ביצים סקוטיות, ו ביצים סקוטיות.
הוראות
מניחים 6 ביצים בסיר בינוני ומכסים במים קרים.
מוסיפים את החומץ ומביאים לרתיחה, ואז מסירים מהחום, מכסים ומניחים בצד 4 דקות. בינתיים, למלא קערה עם מי קרח. באמצעות כפית מחוררת, להסיר את הביצים ומיד לצלול לתוך מי הקרח כדי לעצור את הבישול; בואו לשבת 2 דקות. מקלפים בעדינות את הביצים ומניחים בצד.
שלב את הנקניק, עשבי תיבול ואחד הביצים הנותרות במערבל עמדה מצויד מצורף ההנעה.
מערבבים על מהירות בינונית עד בשילוב, על 3 דקות. עם ידיים לחות, עובש את תערובת נקניק סביב ביצים מבושלות כדי לכסות לחלוטין.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מחממים כ -3 סנטימטרים של שמן זרעי ענבים בסיר קטן גבוה בצד על חום בינוני גבוה עד מדחום ומטגנים עמוק קורא 325 מעלות F (או עד קמצוץ של panko רוחש בשמן). מתבלים את הקמח עם 1/2 כפית כל מלח ופלפל בצלחת רדודה. מקציפים את הביצה הנותרת עם החלב בצלחת רדודה אחרת.
שים את הפנקו בצלחת רדודה שלישית.
מגלגלים את הביצים המכוסות בנקניקיות בקמח המנוסה, מנערים את העודף.
להעביר את תערובת חלב ביצה ולהפוך מעיל לחלוטין.
תן לביצה העודפת לטפטף, ואז תתגלגל פנימה.
מטגנים את הביצים עד חום זהוב, כ 3 דקות.
הסר לתבנית אפייה, העבר לתנור ואפה עד שהנקניק מבושל דרך, 10 עד 12 דקות.
מערבבים את המיונז, חרדל ומיץ לימון בקערה קטנה.