קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות10
מגזין

ביצים סקוטיות עם רוטב חרדל

ביצים סקוטיות עם רוטב חרדל
ביצים סקוטיות עם רוטב חרדל יכול להיות רק המשקה שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 619 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 46 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, פירורי לחם, מלח כשר ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכונים דומים: ביצים ברוטב חרדל, ביצים סקוטיות, ו ביצים סקוטיות.

הוראות

1
מניחים 6 ביצים בסיר בינוני ומכסים במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים את החומץ ומביאים לרתיחה, ואז מסירים מהחום, מכסים ומניחים בצד 4 דקות. בינתיים, למלא קערה עם מי קרח. באמצעות כפית מחוררת, להסיר את הביצים ומיד לצלול לתוך מי הקרח כדי לעצור את הבישול; בואו לשבת 2 דקות. מקלפים בעדינות את הביצים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
חומץחומץ
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
קערהקערה
3
שלב את הנקניק, עשבי תיבול ואחד הביצים הנותרות במערבל עמדה מצויד מצורף ההנעה.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
עשבי תיבולעשבי תיבול
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
4
מערבבים על מהירות בינונית עד בשילוב, על 3 דקות. עם ידיים לחות, עובש את תערובת נקניק סביב ביצים מבושלות כדי לכסות לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
ביצהביצה
5
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
מחממים כ -3 סנטימטרים של שמן זרעי ענבים בסיר קטן גבוה בצד על חום בינוני גבוה עד מדחום ומטגנים עמוק קורא 325 מעלות F (או עד קמצוץ של panko רוחש בשמן). מתבלים את הקמח עם 1/2 כפית כל מלח ופלפל בצלחת רדודה. מקציפים את הביצה הנותרת עם החלב בצלחת רדודה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן בישולשמן בישול
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
פאנקו.פאנקו.
חלבחלב
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
מחבת רוטבמחבת רוטב
7
שים את הפנקו בצלחת רדודה שלישית.
מרכיבים שתצטרך
פאנקו.פאנקו.
8
מגלגלים את הביצים המכוסות בנקניקיות בקמח המנוסה, מנערים את העודף.
מרכיבים שתצטרך
קמח מתובלקמח מתובל
נקניקנקניק
ביצהביצה
גלולגלול
9
להעביר את תערובת חלב ביצה ולהפוך מעיל לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
ביצהביצה
10
תן לביצה העודפת לטפטף, ואז תתגלגל פנימה.
מרכיבים שתצטרך
פאנקו.פאנקו.
גלולגלול
ביצהביצה
11
מטגנים את הביצים עד חום זהוב, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
12
הסר לתבנית אפייה, העבר לתנור ואפה עד שהנקניק מבושל דרך, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
13
מערבבים את המיונז, חרדל ומיץ לימון בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
מיונזמיונז
חרדלחרדל
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
14
מגישים עם ביצים הוויסקי.
מרכיבים שתצטרך
ויסקי סקוטיויסקי סקוטי
ביצהביצה
15
צילום: אנדרו פרסל