ביצים סקוטיות צ'וריסו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של משקה, אז תנו הזדמנות ל ביצים ויסקי צ'וריסו. מנה אחת מכילה עד 24 גרם חלבון 64 גרם של שומן, וסך הכל 767 קלוריות. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 6 . לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו מלח כשר, צ'יפס טורטייה תירס, שמן צמחי ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו ביצים ממולאות עם צ'וריסו פריך, שמן צ' וריסו ופפריקה מעושנת, ביצים סקוטיות, ו ביצים סקוטיות (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים 6 של הביצים בסיר בינוני (הם צריכים להתאים בשכבה אחת).
הוסף מספיק מים קרים כדי לכסות את הביצים על ידי 1 אינץ'. מביאים את המים לרתיחה מעל חום גבוה, ואז להסיר את המחבת מהחום. מכסים אותו במכסה הדוק ונותנים לביצים לשבת במים החמים במשך 3 דקות. בינתיים, להכין אמבט מי קרח על ידי מילוי קערה גדולה באמצע הדרך עם קרח ומים.כאשר הביצים מוכנות, להעביר אותם לאמבט מים קרח באמצעות כפית מחוררת.
תן לביצים לשבת עד שיתקררו, בערך 10 דקות. בזהירות לפצח לקלף כל ביצה. (זה בסדר אם הביצים שלך לא מקולפות באופן מושלם.) לשטוף את הביצים מתחת למים קרים כדי להסיר כל חתיכות פגז שיורית וללטף אותם יבש עם מגבות נייר.
מניחים אותם על תבנית אפייה משובצת ומניחים בצד.לפצח את הביצים 2 הנותרים לתוך קערה בינונית,העונה עם מלח ופלפל, בקלילות לטאטא עם מזלג לשבור אותם; להפריש.
מניחים את הקמח בצלחת רדודה, מתבלים במלח ופלפל, ומערבבים לשלב; להפריש.
מניחים את שבבי טורטייה בקערה של מעבד מזון מצויד מצורף להב תהליך לתוך פירורים עדינים (אתה צריך בערך 1 כוס). לחלופין, מניחים את הצ ' יפס בשקית פלסטיק resealable, לחץ את האוויר, ולאטום את התיק. באמצעות מערוך, למחוץ את השבבים לתוך פירורים עדינים אחידים.
מניחים את הפירורים בצלחת רדודה שנייה; להפריש.מחלקים את צ ' וריסו לתוך 6 מנות אפילו, לגלגל כל אחד לכדור, ומניחים על תבנית האפייה עם ביצים מבושלות.קו משטח עבודה עם פלסטיק לעטוף ויש לי גיליון שני של פלסטיק לעטוף מוכן.
מניחים 1 כדור של צ ' וריסו באמצע לעטוף פלסטיק על משטח העבודה לכסות עם הגיליון השני של ניילון לעטוף. באמצעות מערוך, לגלגל את צ 'וריסו לתוך פטי דק מאוד על 5 אינץ' בקוטר. לקלף את הסדין העליון של ניילון לעטוף ולהניח אותו בצד.
מניחים ביצה קשה במרכז הקציצה. בעדינות למשוך את הקצוות של הפלסטיק התחתון לעטוף כדי לצרף את הביצה פטי צ ' וריסו. להרים את הביצה עטופה צ 'וריסו ולהשתמש בידיים שלך כדי להחליק בעדינות את פני השטח תיקון כל חורים, לוודא את הביצה היא לחלוטין בחוזקה עטוף צ' וריסו. החזר את הביצה לתבנית האפייה וחזור עם שאר הצ ' וריסו והביצים.חפור 1 ביצה צ ' וריסו סגורה בקמח. לאחר מכן, לטבול אותו בביצים מכות, לתת עודף לטפטף. לבסוף, לגלגל אותו בפירורי שבב טורטייה עד מצופה היטב, ואז בעדינות ללחוץ לדבוק הציפוי. החזר את הביצה לתבנית האפייה. חזור עם הביצים הנותרות.
מחממים את השמן בתנור הולנדי או סיר גדול עם תחתית כבדה מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מגיע ל-350°F על מדחום עמוק/ממתק. הגדר מתלה תיל מעל תבנית אפייה; להפריש.כאשר השמן מוכן, להוסיף 3 של הביצים. מטגנים, הופכים מדי פעם, עד שהם בצבע חום זהוב וצ ' וריסו מבושל דרך, כ 4 דקות. באמצעות כף מחוררת, להסיר את הביצים אל מתלה החוט. חזור עם הנותרים eggs.To מגישים, לחתוך כל ביצה במחצית העונה הצדדים לחתוך עם מלח.
מגישים עם קרם אבוקדו לטבילה.