ביצים עלומות עם תירס, צ'וריסו, בזיליקום, קרוטונים בריוש
ביצים עלומות עם תירס, צ'וריסו, בזיליקום, קרוטונים בריוש עשוי להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 349 קלוריות. גשו לסופר וקנו שום, בצל ירוק, ביצים עלומות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו ביצים עלומות וגבינת פרמז'ן מעל בריוש קלוי עם פיסטו, רטטוי עם ביצים עלומות וקרוטונים שום, ו רטטוי עם ביצים עלומות וקרוטונים שום (מתכונים דומים).
הוראות
צ ' וריסו חום במחבת בינונית שאינו מקל על חום בינוני, משליך ומערבבים מדי פעם עד פריך ושומן שניתנו.
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת עם כפית מחוררת, משאירים שומן במחבת.
מוסיפים קוביות בריוש למחבת ומגבירים את החום לגובה בינוני. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים, זורקים ומערבבים מדי פעם, עד קלויים היטב מכל הצדדים, כ 4 דקות. הלחם ידבק למחבת בהתחלה ויהיה קשה לזרוק או לערבב, אבל יהיה להשתחרר כפי שהוא סופג שומן ומבשל.
מעבירים לצלחת ומניחים בצד.
מוסיפים שמן למחבת ריקה ומחממים על חום גבוה עד לעישון קל.
מוסיפים תירס וזורקים למעיל בשמן. מתבלים במלח ופלפל. מכסים ומבשלים, משליכים מדי פעם, עד תירס חרוך כתמים, על 6 דקות.
מוסיפים שום, כל הלבנים בצל ירוק, וחצי בצל ירוק. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד ארומטי, על 30 שניות.
מוסיפים מלאי וחמאה ומבשלים, ערבוב, עד emulsified ו חצוף, על 1 דקה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. להחזיר צ ' וריסו למחבת ומערבבים לשלב. מערבבים בזיליקום, שומר כמה עלים קטנים לקישוט.
מחלקים 3/4 של תערובת התירס בין ארבע קערות חמות קטנות או כוסות, משאיר באר קטנה בצד אחד עבור הביצים.
מוסיפים ביצים עלומות לכל כוס. כפית נשארת תערובת תירס מעל ומסביב ביצים, מוודא כי הנוזל מקבל מחולק באופן שווה. מחלקים קרוטונים באופן שווה בין כל כוס.
מפזרים עלים ירוקים ועלי בזיליקום שנותרו.
מפזרים ביצה עם מלח ים גס.