קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ביצים עלומות עם תירס, צ'וריסו, בזיליקום, קרוטונים בריוש

ביצים עלומות עם תירס, צ'וריסו, בזיליקום, קרוטונים בריוש
ביצים עלומות עם תירס, צ'וריסו, בזיליקום, קרוטונים בריוש עשוי להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 349 קלוריות. גשו לסופר וקנו שום, בצל ירוק, ביצים עלומות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו ביצים עלומות וגבינת פרמז'ן מעל בריוש קלוי עם פיסטו, רטטוי עם ביצים עלומות וקרוטונים שום, ו רטטוי עם ביצים עלומות וקרוטונים שום (מתכונים דומים).

הוראות

1
צ ' וריסו חום במחבת בינונית שאינו מקל על חום בינוני, משליך ומערבבים מדי פעם עד פריך ושומן שניתנו.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת עם כפית מחוררת, משאירים שומן במחבת.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים קוביות בריוש למחבת ומגבירים את החום לגובה בינוני. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים, זורקים ומערבבים מדי פעם, עד קלויים היטב מכל הצדדים, כ 4 דקות. הלחם ידבק למחבת בהתחלה ויהיה קשה לזרוק או לערבב, אבל יהיה להשתחרר כפי שהוא סופג שומן ומבשל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
בריושבריוש
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מעבירים לצלחת ומניחים בצד.
5
מוסיפים שמן למחבת ריקה ומחממים על חום גבוה עד לעישון קל.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים תירס וזורקים למעיל בשמן. מתבלים במלח ופלפל. מכסים ומבשלים, משליכים מדי פעם, עד תירס חרוך כתמים, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
7
מוסיפים שום, כל הלבנים בצל ירוק, וחצי בצל ירוק. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד ארומטי, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
8
מוסיפים מלאי וחמאה ומבשלים, ערבוב, עד emulsified ו חצוף, על 1 דקה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. להחזיר צ ' וריסו למחבת ומערבבים לשלב. מערבבים בזיליקום, שומר כמה עלים קטנים לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מחלקים 3/4 של תערובת התירס בין ארבע קערות חמות קטנות או כוסות, משאיר באר קטנה בצד אחד עבור הביצים.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
מוסיפים ביצים עלומות לכל כוס. כפית נשארת תערובת תירס מעל ומסביב ביצים, מוודא כי הנוזל מקבל מחולק באופן שווה. מחלקים קרוטונים באופן שווה בין כל כוס.
מרכיבים שתצטרך
ביצה עלומהביצה עלומה
קרוטוניםקרוטונים
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
11
מפזרים עלים ירוקים ועלי בזיליקום שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
12
מפזרים ביצה עם מלח ים גס.
מרכיבים שתצטרך
מלח ים גסמלח ים גס
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
13
מגישים באופן מיידי.