קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

ביצים שלוקות על תחתית ארטישוק עם קרם כמהין לבן ופטריות

ביצים שלוקות על תחתית ארטישוק עם קרם כמהין לבן ופטריות
ביצים עלומות על תחתית ארטישוק עם קרם כמהין לבן ופטריות עשויות להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 18 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 513 קלוריות. לך לחנות ותביא פטריות קרמינו, פלפל, שמן כמהין, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: ביצים עלומות על מצע של פטריות מטוגנות ולחם לבן כפרי, ביצים עלומות עם כמהין וטוסט, ו ביצים סרדו (ביצים עלומות בסגנון ניו אורלינס עם לבבות ארטישוק, תרד, ו Hollandaise).

הוראות

1
לסחוט מיץ מ 1 חצי לימון לתוך קערה של מים קרים, ואז טיפה אותו חצי לתוך המים.
מרכיבים שתצטרך
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
קליפות מלימוןקליפות מלימון
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
גזע מנותק של 1 ארטישוק, ואז לקצץ 1/4 אינץ ' מקצה גזע כדי לחשוף את הליבה הפנימית. לקצץ צדדים של גזע עד חיוור הליבה הפנימית, ואז לשפשף עם חצי לימון אחר. טיפת גזע לתוך מים חומציים.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
קליפות מלימוןקליפות מלימון
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
3
חותכים את הסנטימטר העליון מאותו ארטישוק עם סכין משונן. לכופף בחזרה עלים חיצוניים עד שהם הצמד את קרוב לבסיס, ואז להשליך עוד כמה שכבות של עלים באותו אופן עד שתגיע עלים צהובים חיוורים עם טיפים ירוקים חיוורים.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
4
חותכים עלים צהובים 1/2 אינץ ' מעל החלק העליון של תחתית הארטישוק עם סכין חדה לקצץ חלקים סיביים ירוקים כהים מבסיס וצדדים של ארטישוק עם סכין חיתוך חדה. לשפשף תחתון ארטישוק בכל רחבי עם חצי לימון אותו, ואז טיפה ארטישוק לתוך מים חומציים.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
קליפות מלימוןקליפות מלימון
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
5
לקצץ ארטישוקים הנותרים באותו אופן.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
6
שים 2 ליטרים מים בסיר 4 ליטר ולהקציף בקמח.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
7
להקציף בשמן, מלח, הנותרים כף מיץ לימון ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
מוסיפים תחתית ארטישוק וגבעולים ומבשלים, מכוסים חלקית, עד רק מכרז, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תחתית ארטישוקתחתית ארטישוק
9
הסר ארטישוקים עם כפית מחוררת (לעזוב בישול מים בסיר), ולאחר מכן לחתוך פרוסה 1/4 אינץ ' מכל תחתית (שימור קישוטים) כך ארטישוקים יעמוד זקוף. כאשר ארטישוק הם רק מגניב מספיק כדי להתמודד, לשלוף את כל העלים הפנימיים מחודדים ולהסיר לחנוק מטושטשת. להחזיר ארטישוקים למים כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
10
חותכים שמורות קישוטים וגבעולים לפרוסות דקות לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1
פורסים דק פטריות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
2
מערבבים שמנת, פטריות, גבינה, ו 1/2 כפית מלח כשר בסיר כבד קטן ומבשלים עד שהרוטב מתעבה מעט מצטמצם לכ -1 כוס, כ -10 דקות. מערבבים בשמן כמהין, פלפל, מלח לפי הטעם, וחתיכות ארטישוק פרוסות. שמור על הרוטב חם.
מרכיבים שתצטרך
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
שמן כמהיןשמן כמהין
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
1
חמאה תחתית של סיר כבד 2 ליטר ולהוסיף מים 1 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים חומץ ומביאים לרתיחה. לשבור ביצה 1 לתוך כוס להחליק לתוך מים. חזור עם ביצים שנותרו, ריווח אותם זה מזה, ולגנוב ב מבשלים חשוף עד הלבנים הם המשרד אבל חלמונים עדיין נוזל, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
זנים של פטריותזנים של פטריות
(קיבלר)(קיבלר)
3
מעבירים ביצים מבושלות עם כפית מחוררת למגבות נייר כדי לנקז ולהתבשל עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
4
מסננים תחתית ארטישוק ולשים 1 ביצה בכל.
מרכיבים שתצטרך
תחתית ארטישוקתחתית ארטישוק
(קיבלר)(קיבלר)
5
מעבירים לצלחות ורוטב כפית מעל ומסביב לביצים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
(קיבלר)(קיבלר)
1
* הגשת ביצים עם נוזל - לא מבושל לחלוטין — חלמונים עשוי להיות חשש אם יש בעיה עם סלמונלה באזור שלך. חפש ביצים מפוסטר בקליפה. * תחתית ארטישוק וגבעולים ניתן לבשל 1 יום קדימה.
מרכיבים שתצטרך
תחתית ארטישוקתחתית ארטישוק
זנים של פטריותזנים של פטריות
(קיבלר)(קיבלר)
2
יוצקים חצי מים בישול ולהחליף עם מים קרים (כדי לעצור ארטישוקים מן הבישול עוד יותר), ואז ארטישוקים צונן באותו מים, חשוף. מחממים במים לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן