ביר באט צ'יקן
עוף תחת בירה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. זה מתכון ללא גלוטן משמש 8 . מנה אחת מכילה עד 21 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 455 קלוריות. זה יהיה להיט בחג היום האב שלך. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות אם יש לכם עוף, מלח ופלפל, פפריקה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבירה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes גינס, ויסקי & אייריש קרים כקינוח. . וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו ביר באט צ'יקן, עוף תחת בירה בגריל, ו עוף תחת בירה על הגריל: שלמות מעושנת מפחית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים גריל חיצוני לחום נמוך.
במחבת קטנה, להמיס 1/2 כוס חמאה.
מערבבים ב 1 כף מלח שום, 1 כף פפריקה, מלח ופלפל.
זרוק 1/2 הבירה, משאיר את השאר בפחית.
מוסיפים את החמאה הנותרת, מלח השום, הפפריקה והכמות הרצויה של מלח ופלפל לפחית בירה.
מקום יכול על תבנית אפייה חד פעמית. הגדר עוף על פחית, החדרת פחית לתוך חלל העוף. עוף ברוטב עם חמאה מומסת ומתובלת.
מניחים גיליון אפייה עם בירה ועוף על הגריל מוכן. מבשלים מעל חום נמוך במשך כ 3 שעות, או עד הטמפרטורה הפנימית של העוף מגיע 180 מעלות F (80 מעלות C).