קושימומחה
מוכן ב14 שעות, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות0
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בירה שחורה וצלעות עם שומשום

בירה שחורה וצלעות עם שומשום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אמריקאים, אז תנו הזדמנות ל בירה שחורה וצלעות שומשום. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 63 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האב. אם יש לכם רוטב צ'ילה-שום, כבש מתלים, רוטב פלפל אסייתי צ' ילה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 14 שעות ו-50 דקות. . עם כפית ציון של 9%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו צלעות ברביקיו בירה שורש, צלעות ברביקיו עם רוטב ברביקיו בירה שורש, ו בירה שחורה צלעות בקר צלויות (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים שמן שומשום, רוטב שום צ ' ילה, ו 1 כפית מלח בקערה. מערבבים כדי לפזר מלח.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מניחים צלעות על ריבוע של רדיד אלומיניום ומברישים תערובת שמן שומשום על צלעות משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
מניחים צלעות לתוך שקית פלסטיק resealable כבד.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
4
יוצקים בירה שחורה על הצלעות ולאטום את התיק. מקררים לפחות 12 שעות, או בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: הרוטב של הובוקן אדי)(מומלץ: הרוטב של הובוקן אדי)
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
5
הסר צלעות מן המרינדה; ריזרב מרינדה בקערה ולשמור בקירור.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מחממים תנור ל 250 מעלות F (120 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מניחים חתיכה גדולה של רדיד אלומיניום על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
מניחים מדפי צלעות, בשר בצד למעלה, על הנייר ומתבלים בשני הצדדים עם מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
9
מניחים פיסת נייר קלף על גבי הבשר; מניחים פיסת נייר נוספת על נייר הקלף. מקפלים קצוות וחותמים צדדים לעשות חבילה אטומה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
10
אופים צלעות בתנור שחומם מראש עד כמעט מזלג מכרז, על 2 שעות. חבילת רדיד פתוחה ולבדוק עבור doneness; מזלג מוכנס לתוך הבשר ילך עם קצת מאמץ.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
11
העברת מרינדה שמורה לסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
12
מוסיפים שום, בצל ירוק וחומץ אורז למרינדה ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני גבוה ומבשל עד הרוטב מצטמצם בחצי, על 5 דקות; מערבבים לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
13
יוצקים מיצי פאן מתוך שקית לסכל לתוך סיר עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
14
מוסיפים רוטב פלפל צ ' ילי אסייתי. להחזיר לרוטב מבשלים ומבשלים עד מעובה מעט זיגוג, על 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
15
להגדיל את חום התנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C). קו גיליון אפייה אחר עם רדיד ולהעביר צלעות לסדין אפייה.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
16
מברשת שני הצדדים של צלעות עם רוטב זיגוג מעובה. מבשלים בתנור חם עד זיגוג מתחיל לבשל על בשר, 6 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
17
מברשת מעיל אחר של זיגוג על הצלעות; לחזור על 4 יותר פעמים, בישול 5 עד 6 יותר דקות בכל פעם, עד הבשר הוא מבריק, מזוגג, השחמה, במלואו מזלג מכרז.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
18
מברשת 1 מעיל יותר של זיגוג על בשר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
19
מפזרים צלעות עם שומשום ומבשלים 5 דקות נוספות כדי להגדיר את מעיל זיגוג האחרון.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)