קושימומחה
מוכן ב14 שעות, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות0
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בירה שחורה וצלעות עם שומשום

בירה שחורה וצלעות עם שומשום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אמריקאים, אז תנו הזדמנות ל בירה שחורה וצלעות שומשום. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 63 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האב. אם יש לכם רוטב צ'ילה-שום, כבש מתלים, רוטב פלפל אסייתי צ' ילה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 14 שעות ו-50 דקות. . עם כפית ציון של 9%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו צלעות ברביקיו בירה שורש, צלעות ברביקיו עם רוטב ברביקיו בירה שורש, ו בירה שחורה צלעות בקר צלויות (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים שמן שומשום, רוטב שום צ ' ילה, ו 1 כפית מלח בקערה. מערבבים כדי לפזר מלח.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
שום גויה®שום גויה®
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מניחים צלעות על ריבוע של רדיד אלומיניום ומברישים תערובת שמן שומשום על צלעות משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
3
מניחים צלעות לתוך שקית פלסטיק resealable כבד.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
4
יוצקים בירה שחורה על הצלעות ולאטום את התיק. מקררים לפחות 12 שעות, או בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: הרוטב של הובוקן אדי)(מומלץ: הרוטב של הובוקן אדי)
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
5
הסר צלעות מן המרינדה; ריזרב מרינדה בקערה ולשמור בקירור.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מחממים תנור ל 250 מעלות F (120 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מניחים חתיכה גדולה של רדיד אלומיניום על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
8
מניחים מדפי צלעות, בשר בצד למעלה, על הנייר ומתבלים בשני הצדדים עם מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
9
מניחים פיסת נייר קלף על גבי הבשר; מניחים פיסת נייר נוספת על נייר הקלף. מקפלים קצוות וחותמים צדדים לעשות חבילה אטומה.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
10
אופים צלעות בתנור שחומם מראש עד כמעט מזלג מכרז, על 2 שעות. חבילת רדיד פתוחה ולבדוק עבור doneness; מזלג מוכנס לתוך הבשר ילך עם קצת מאמץ.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
11
העברת מרינדה שמורה לסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
12
מוסיפים שום, בצל ירוק וחומץ אורז למרינדה ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני גבוה ומבשל עד הרוטב מצטמצם בחצי, על 5 דקות; מערבבים לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
שום גויה®שום גויה®
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
13
יוצקים מיצי פאן מתוך שקית לסכל לתוך סיר עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
14
מוסיפים רוטב פלפל צ ' ילי אסייתי. להחזיר לרוטב מבשלים ומבשלים עד מעובה מעט זיגוג, על 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
15
להגדיל את חום התנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C). קו גיליון אפייה אחר עם רדיד ולהעביר צלעות לסדין אפייה.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
16
מברשת שני הצדדים של צלעות עם רוטב זיגוג מעובה. מבשלים בתנור חם עד זיגוג מתחיל לבשל על בשר, 6 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
17
מברשת מעיל אחר של זיגוג על הצלעות; לחזור על 4 יותר פעמים, בישול 5 עד 6 יותר דקות בכל פעם, עד הבשר הוא מבריק, מזוגג, השחמה, במלואו מזלג מכרז.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
18
מברשת 1 מעיל יותר של זיגוג על בשר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
19
מפזרים צלעות עם שומשום ומבשלים 5 דקות נוספות כדי להגדיר את מעיל זיגוג האחרון.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)