בירה שחורה צמחית
מתכון צמחים שורש בירה מוכן בסביבות 48 שעות ו -45 דקות וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן, חלב חינם, ו ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. מתאים ל-8 מנות. זה מנות ראשונות יש 92 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. אם יש לכם באג זנגביל, שורש sarsaparilla, שורש ליקוריץ, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא לך על ידי מטבח מזין. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו גרניט בירה שורש עם ג'לי בירה שחורה וחטיף וניל Panna Cotta, herbal tea-איך לעשות הודי בסגנון herbal tean או צ'אי, ו בירה שחורה צף.
הוראות
ממלאים סיר מלאי גדול עם 10 כוסות מים, ולאחר מכן כף sarsaparilla, זנגביל, שוש, שן הארי, ליבנה, וכוכב אניס.
מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ואז להנמיך את החום בינוני נמוך. מבשלים במשך 30 דקות, ולאחר מכן מערבבים את קליפת sassafras, ולהמשיך להתבשל עוד 15 דקות.
כבה את החום, מערבבים בסוכר עד שהוא מתמוסס. לאחר מכן, לאפשר את מרתח להתקרר לטמפרטורת החדר על 2 שעות.
מסננים מרתח, משליכים את עשבי התיבול. מערבבים באג זנגביל, ויוצקים לתוך בקבוקים להעיף העליון המאפשר לפחות 1 עד 2 סנטימטרים של headspace בכל בקבוק.
להתסיס את הבירה השורש בטמפרטורת החדר על 2 ימים, המאפשר יותר זמן במהלך מזג אוויר קר.
מעבירים למקרר במשך 3 ימים כדי לאפשר את הבועות להגדיר, ומגישים קר על קרח.