ירקות Biryani דורש סביב 1 שעה ו 5 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 461 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם רסק שום זנגביל, אפונה, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. . עם כפית ציון 69% המנה הזו מוצקה. נסו ירקות biryani, איך לעשות ירקות dum biryani, קבולי ביריאני או קוולי ביריאני / חנה דאל ביריאני, ו ירקות Biryani (מתכונים דומים).
הוראות
1
להמיס ghee בתנור הולנדי גדול על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים בצל, ומבשלים עד מתרכך, על 3 דקות. מערבבים זרע כמון, מקל קינמון, ופלפל; לבשל עד התבלינים הם ריחניים, ואת זרעי כמון מתחילים פופ, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מערבבים בממרח שום זנגביל, עגבניות, ומים 1/2 כוס. מביאים לרתיחה, ומבשלים עד המים התאדו, כ 5 דקות. מערבבים אפונה, גזר, ותפוח אדמה. מתבלים עם מרק עוף, מלח, צ ' ילה אדומה, פלפל שחור, גארם מסאלה וכורכום. מערבבים היטב, ואז לכסות, ומבשלים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
יוצקים 4 כוסות מים ומביאים לרתיחה על חום גבוה. לאחר רותחים, מערבבים באורז בסמטי, להפחית את החום בינוני, להתאושש, ומבשלים במשך 10 דקות. מנמיכים את החום לנמוך וממשיכים לבשל עד שהאורז מתרכך, 10 עד 15 דקות יותר.
Gruener Veltliner, Riesling, ו Sparkling רוזה הם הבחירה העליונה שלי עבור הודי. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. יין אחד אתה יכול לנסות הוא כרמי קול אלפארו ויניארד גרונר Veltliner. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 38 דולר.