בישול איטי בקר ונזיד פטריות
. זמן הכנת המתכון כ 10 שעות ו-35 דקות. עם כפית מתכונים דומים: תבשיל בקר דלורית (סיר מיידי, סיר לחץ או סיר איטי), איטי רווי בשר בקר ונזיד פטריות, ו תבשיל בקר מבושל איטי.
מרכיבים מנות :
3 1 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדר גזר, לחתוך לחתיכות 2 אינץ 298 אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים) מרק בצל צרפתי מרוכז של קמפבל 59 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק קמח לכל מטרה 2 ציפורן שום, טחון 6 ריבס, קצוץ טרי או קפוא פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה 1 1 קילו קישואים, תיבול איטלקי, מרוסק 283 אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים) פטריות, חתוכות לשניים 237 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק בצל לבן קפוא וקטן 1 (1 1/2) בשר בקר פאונד תחתון עגול צלי או צלי צ'אק סיר, לחתוך לחתיכות 1 אינץ 2 (חוֹרֶף) 2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות 59 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב