בישול איטי חזיר פיליפיני עם שום אורז מטוגן
חזיר פיליפיני בישול איטי עם שום אורז מטוגן הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 525 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. גשו לסופר וקנו ביצים, כתף חזיר, שמן בוטנים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב האורז מבושל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ארוחת בוקר פודינג אורז כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הסיני. מתכונים דומים: אורז מטוגן שום פיליפיני, שום פיליפיני מטוגן אורז חום, ו Sinangag (אורז מטוגן שום פיליפיני).
הוראות
להזמין 1/4 כוס בצל דק טחון. להכניס למקרר עד שלב
מניחים חזיר בבישול איטי עם הבצל הנותר, צ ' ילה, 4 שיני שום, רוטב סויה, חומץ, סוכר חום, מים ועלי דפנה.
להוסיף 3/4 כפית פלפל שחור ו 3/4 כפית מלח. מערבבים לשלב, כפית קצת נוזל מעל החלק העליון של הבשר. מכסים ומוכנים לחום נמוך במשך 7 שעות, מתהפכים חצי דרך באמצעות בישול.
הסר את החזיר מן הסיר לגרוס בערך לתוך נתחים גדולים באמצעות שני מזלגות. להשליך עצם וכל סחוס או חתיכות שומן יתר על המידה. חזור לבישול האיטי הצולל במיצים, כדי לתת לטעם להתמזג. מבשלים 1 שעה יותר.
הסר 1/2 כוס בשר ולהניח בצד בקערה קטנה.
בעוד בשר הוא בישול, שמן חום במחבת גדולה או ווק על חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים את האורז, ומפיצים אותו לשכבה זוגית. מבשלים בלי לזוז עד השחמה קלוי מתחת, על 3 דקות. מתבלים במלח, מערבבים והופכים, דוחפים את האורז במעלה הצדדים כדי ליצור באר באמצע.
מוסיפים ביצה היטב ומערבבים במהירות לבשל. מערבבים ביצה ואורז יחד, ומשאירים באר פתוחה נוספת במרכז המחבת.
מוסיף את 1/4 כוס בצל טחון ו sauté עד שהוא מתחיל להתרכך, על 4 דקות. להפחית את החום בינוני.
מוסיפים שום היטב ומבשלים, ערבוב, עד ארומטי, על 30 שניות, הוספת שמן יותר לפי הצורך כדי למנוע שום לשרוף.
הוסף את הבשר שמור 1/2 כוס. חם במשך דקה ומערבבים הכל יחד כדי להפיץ באופן שווה את החומרים.
להשליך עלי מפרץ מבשר חזיר. סקופ אורז לתוך קערות בודדות העליון עם חזיר ומיצים. או לשרת בסגנון משפחתי, אם תרצה.