בישול איטי עוגת היער השחור
עוגת היער השחור בישול איטית עשויה להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 350 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך תערובת עוגת שוקולד, אננס, מילוי עוגת דובדבנים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-10 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. . נסו עוגת היער השחור האיטית לבישול, עוגת יער שחור ללא ביצים, איך להכין עוגת יער שחור, ו עוגת היער השחור (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את החמאה בסיר קטן, ומערבבים עם מיץ שמור מפחית האננס. תניח את התערובת בצד.
מורחים את האננס המרוסק בשכבה על תחתית סיר איטי. כפית את עוגת הדובדבן מילוי בשכבה זוגית על גבי האננס, ולרוקן את תערובת העוגה היבשה לתוך סיר איטי על גבי מילוי הדובדבן. מערבבים את תערובת החמאה ומיץ אננס, ושופכים אותה על תערובת העוגה היבשה.
הגדר את התנור האיטי נמוך, ומבשלים במשך 3 שעות. כפית את הקינוח לתוך קערות, ולתת מגניב על 5 דקות כדי לקרר את מילוי העוגה החמה לפני האוכל.