בישול איטי עוף Tetrazzini
עוף Tetrazzini בישול איטי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 28 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 357 קלוריות. גשו לסופר וקנו חמאה, שום, תערובת רוטב לסלט, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב גבינת שמנת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גבינת שמנת טריזים קינוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו-15 דקות. 2093 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, . מתכונים דומים: אי הבישול האיטי משך עוף {סיר בישול איטי + ספר בישול בגידה}, 365 ימים של בישול איטי: לבישול איטי דבש דיז'ון עוף ופטריות, ו 365 ימים של בישול איטי: עבור עוף בישול איטי מרק פסטו.
הוראות
מניחים עוף בבישול איטי קרוק. למעלה עם 2 כפות חמאה מומסת; מפזרים עם תערובת רוטב איטלקי.
כיסוי, ומבשלים על גבוה במשך 3 שעות.
מחממים את 2 כפות החמאה הנותרות במחבת גדולה מעל חום בינוני. מערבבים בצל ושום; מבשלים ומערבבים עד הבצל רך, כ 5 דקות.
מערבבים את הקרם של מרק עוף, מרק עוף, גבינת שמנת.
יוצקים תערובת על העוף המבושל בבישול האיטי.
מכסים, וממשיכים לבשל על נמוך עד עוף במכרז מזלג והרוטב התעבה, על 1 שעה נוספת.