עוף בישול איטי ורוטב דורש כ 6 שעות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 209 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 46 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם חמאה, סלרי, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוף בישול איטי קל ורוטב, כריכי עוף צ'דר בופאלו איטיים עם רוטב ראנץ, ו אי הבישול האיטי משך עוף {סיר בישול איטי + ספר בישול בגידה} (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים לחם תירס מתפורר עם בצל, סלרי וחמאה. מערבבים קלות מרווה, מלח, עופות תיבול, פלפל שחור, ביצים, שמנת של מרק עוף, וקרם של מרק פטריות עד לשלב ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
מרק פטריות מוקרם
שמנת של מרק עוף
תיבול עופות
פלפל שחור
לחם תירס
חמאה
סלרי
בצל
ביצה
מרווה
מלח
2
יוצקים מרק עוף על ההלבשה כדי להרטיב.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף
3
שכבה של חצי מהרוטב לבישול איטי, מורחת חצי מהעוף המבושל על גבי הרוטב, שכבה של רוטב שנשאר על פני העוף, ועולה עם שאר העוף.
מרכיבים שתצטרך
עוף מבושל
עוף שלם
מורחים
ציוד שתשתמש בו
בישול איטי
4
הגדר מבשל על גבוה ומבשל במשך 45 דקות. הפחת את הגדרת התנור נמוך ומבשל לפחות 5 שעות נוספות.