זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. נסו צ'ילי עוף לבן בישול איטי, צ'ילי עוף לבן בישול איטי, ו צ'ילי עוף לבן בישול איטי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים שמן בתנור הולנדי גדול על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
בצל מטגן ושום עד מתרכך, על 5 דקות. מערבבים בפלפלים אנהיים, קישואים, פלפלים ירוקים, עוף ושעועית.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
פלפל אנהיים
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
3
לטגן במשך 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
4
העברה לסיר חרס גדול על חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
5
מוסיפים מרק, תיבול החווה, מיץ לימון, כמון, מלח שום, מלח, פלפל ופסטה. סגור מכסה ולתת לבשל במשך 2 שעות על גבוה. להפחית את החום נמוך או חם. ממש לפני ההגשה מערבבים בכוסברה ומעל כל קערה בודדת עם אבוקדו חתוך.