בישול איטי קל בקר וברוקולי
בשר קל לבישול איטי וברוקולי עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 332 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 10 שעות ו -40 דקות. 177 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו אורז רגיל, פרח ברוקולי ענק, פטריות® giant, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. נסו 365 ימים של בישול איטי: לבישול איטי קל בשר קוריאני, בישול איטי בקר וברוקולי, ו בישול איטי בקר וברוקולי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים בשר בקר, פטריות, בצל, מרק, בסיס טריאקי וזיגוג, זרעי שומשום ושמן שומשום ב 3 1/2 - ל 4-ליטר בישול איטי.
מכסים ומבשלים על הגדרת חום נמוכה 8 עד 10 שעות.
כ -35 דקות לפני ההגשה, לבשל אורז ב 1 1/3 כוסות מים לפי הוראות על החבילה. בינתיים, מערבבים 2 כפות מים ואת עמילן תירס בקערה קטנה. מערבבים תערובת קורנפלור וברוקולי לתוך תערובת בשר בקר. מכסים ומבשלים על הגדרת חום נמוכה 30 דקות או עד ברוקולי הוא פריך במכרז.