בישול נמרץ: ריבועי עוגת גבינה שוקולד Orangecello
גשו לסופר וקנו עוגיות וופל, גבינת ריקוטה עם חלב מלא, שוקולד ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: בישול נמרץ: עוגת שוקולד Nocino, בישול נמרץ: פורט, שוקולד ומילקשייק אוכמניות, ו בישול נמרץ: גזר מזוגג בורבון.
הוראות
מחממים תנור ל 350°. קו 8" x8 " מחבת עם רדיד ומעיל עם ספריי בישול או חמאה.
מערבבים פירורי שוקולד, גרידת תפוז, וחמאה בקערה קטנה עד שהתערובת מתאחדת בקלות כאשר נלחצים בכף ידך. לחץ לתוך החלק התחתון של מחבת מוכן.
מקציפים ריקוטה במערבל חשמלי עד חלקה.
מוסיפים גבינת שמנת וסוכר; לנצח עד רכות.
מוסיפים אורנגצ ' לו וגרידת; מוסיפים ביצים אחת בכל פעם, מכים היטב בין כל תוספת. לגרד את הקערה לפי הצורך.
יוצקים מילוי לקרום ומניחים מחבת בצלחת גדולה יותר או מחבת צלייה לאמבט מים.
יוצקים מים חמים במחבת הגדולה בחצי הדרך במעלה הצד של מחבת עוגת הגבינה.
אופים במשך 1 שעה או עד עוגת גבינה מתנועע רק מעט כאשר מזועזע.
מגניב על מתלה קירור חוט במשך 1 שעה. מקררים עד עוגת גבינה הוא קר, לפחות 8 שעות או לילה.
מחממים את כל מרכיבי הזיגוג בדוד כפול מעל מים רותחים בעדינות. מערבבים עד מומס בשילוב.
יוצקים מעל עוגת גבינה צוננת, הטיית מחבת למעיל. בקירור חשפו במשך 30 דקות.
חותכים עוגת גבינה לריבועים, סכין ניקוי בין כל פרוסה לקצוות מסודרים.