בית בטטה הביתה מוקרם עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 418 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. לכו לחנות ותרימו אגוז מוסקט טחון, פלפל טחון, בטטות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו "בית מתוק" קוטג'זנגביל, צ'יפס ביתי בטטה, ו צ'יפס ביתי בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר גדול לשלב חלב, שמנת, אגוז מוסקט, קינמון, מלח ופלפל. בעדינות לקפל בטטות. להביא לרתיחה ולאפשר לרוטב להתעבות.
מרכיבים שתצטרך
בטטה
קינמון
מוסקט
פלפל
קרם
רוטב
חלב
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
חמאה צלחת אפייה 3 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
4
מערבבים את פירורי הלחם, חמאה וצ ' דר כדי להפוך את ציפוי gratin.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם
גבינת צ ' דר
חמאה
5
מעבירים את תערובת תפוחי האדמה לתבנית האפייה ומפזרים ציפוי גראטן.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
6
אופים עד תפוחי האדמה מבושלים דרך, על 35 עד 45 דקות.