בית-פילה סלמון מעושן
פילה סלמון מעושן ביתי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 698 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו סוכר חום, שבבי עשן מעץ אלון, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 52%. מתכונים דומים: פילה סלמון, פילה סלמון קנדיאנה, ו פילה סלמון מבושל.
הוראות
מערבבים תחילה 4 מרכיבים בקערה גדולה עד ששני הסוכרים מתמוססים.
הוסף סלמון, צד עור למעלה, כדי מלח, הקשה על צלילה. מכסים ומקררים בין לילה.
הסר סלמון מ מלח; להשליך מלח. יש לשטוף סלמון מתחת למים קרים.
מניחים סלמון, צד העור למטה, על המדף.
בואו לעמוד עד העליון הוא יבש לגעת( לא לטפוח יבש), על 1 שעה.
הכן ברביקיו (חום בינוני-נמוך). באמצעות 2 שכבות של רדיד, להפוך 12 x 10 אינץ לסכל מלבן עם 1 אינץ ' -צדדים גבוהים.
מניחים 3 כוסות שבבי עשן על מלבן נייר. הגדר על גבי גחלים 5 דקות לפני צליית סלמון. עמדת ברביקיו מתלה לפחות 6 אינץ ' מעל בריקטים. פתחי מיקום על ברביקיו כך עשן צ ' יפס בריקטים לשרוף אבל לא להבה.
באמצעות 3 שכבות של רדיד, לעשות עוד 12 x 10 אינץ לסכל מלבן עם 1 אינץ ' -צדדים גבוהים. באמצעות שיפוד, פירס 6 חורים באופן שווה על החלק התחתון של מלבן. מסדרים סלמון, צד העור למטה, על מלבן.
מניחים סלמון על נייר כסף על גריל. כיסוי; לבשל עד סלמון הוא מוצק לגעת זיגוג טפסים על סלמון, הוספת שבבי עשן יותר ברביקיו במידת הצורך, 30 דקות עד 1 שעה, בהתאם לחום של גריל.
הסר סלמון מנייר כסף, משאיר את העור על נייר.
להעביר סלמון מגש; לשרת חם או בטמפרטורת החדר. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי; צמרמורת. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.)
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה a עד Z עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![שרדונה א 'עד ת']()
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.