קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

בלוז-קורע גלידת אוכמניות

בלוז-קורע גלידת אוכמניות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל בלוז קורע גלידת אוכמניות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 88 גרם של שומן, וסך הכל 1152 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. אם יש לכם אוכמניות, סוכר, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו פרל ריבר בלוז ברי חווה פודינג אוכמניות עוגה, עוגיות תות וגלידת שמנת, ו גלידת אבוקדו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחית את האוכמניות עם הסוכר ומיץ לימון בקערה של מעבד מזון עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
יוצקים לתוך קערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
לטאטא את הקרם עד משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
4
יוצקים לתוך מכונת גלידה להקפיא על פי הוראות היצרן.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
5
מגישים בקערות נפרדות מעוטרות עם כמה אוכמניות טריות ו sprig של מנטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
1
זה יכול להיות גם קפוא במיכל במקפיא וערבב כל 15 דקות.
2
מספר הבישול של שוק האיכרים הדרומי מאת הולי הריק. טקסט © 2009 הולי הריק; תמונות © 2009 ריק מקי. Reprinted with permission Of Gibbs Smith.