קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

בלוז-קורע גלידת אוכמניות

בלוז-קורע גלידת אוכמניות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל בלוז קורע גלידת אוכמניות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 88 גרם של שומן, וסך הכל 1152 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. אם יש לכם אוכמניות, סוכר, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו פרל ריבר בלוז ברי חווה פודינג אוכמניות עוגה, עוגיות תות וגלידת שמנת, ו גלידת אבוקדו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחית את האוכמניות עם הסוכר ומיץ לימון בקערה של מעבד מזון עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
יוצקים לתוך קערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
לטאטא את הקרם עד משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
יוצקים לתוך מכונת גלידה להקפיא על פי הוראות היצרן.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
5
מגישים בקערות נפרדות מעוטרות עם כמה אוכמניות טריות ו sprig של מנטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
1
זה יכול להיות גם קפוא במיכל במקפיא וערבב כל 15 דקות.
2
מספר הבישול של שוק האיכרים הדרומי מאת הולי הריק. טקסט © 2009 הולי הריק; תמונות © 2009 ריק מקי. Reprinted with permission Of Gibbs Smith.