בלונדי עם שורשים כהים עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. והוא יספק כ 9 מנות. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 356 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לכם קוקוס, חמאה, מלח וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו שורשים אנה, שורשים קלויים, ו שורשים מרוסקים (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 350 מעלות F. ערפל צלחת אפייה זכוכית 8 אינץ ' מרובע עם תרסיס בישול nonstick.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכית
תנור
3
לטאטא את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
4
מקציפים את החמאה ואת גבינת שמנת בקערה גדולה עם מיקסר במהירות בינונית עד רכות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת
חמאה
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
קערה
5
מוסיפים את הסוכר החום ומכים 3 עד 4 דקות יותר. מקציפים את הוניל והביצה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
וניל
ביצה
6
מוסיפים את תערובת הקמח ומערבבים במהירות נמוכה עד רק בשילוב. מקפלים את שבבי השוקולד, אגוזי לוז וקוקוס עם כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפס
אגוזי לוז
קוקוס
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
7
מורחים את הבלילה בתבנית אפייה מוכנה ואופים עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי, 35 עד 40 דקות.