קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות9
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בלונדיניות חמאת מייפל כמעט מפורסמות

בלונדיניות חמאת מייפל כמעט מפורסמות
אף פעם אי אפשר שיהיו יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו את בלונדיניות חמאת מייפל כמעט מפורסמות. מתכון זה מכין 9 מנות עם 1011 קלוריות , 12 גרם חלבון ו -50 גרם שומן כל אחת. תמורת 2.2 דולר למנה , מתכון זה מכסה 16% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. הוא מוגש לכם על ידי Foodnetwork. אם יש לכם אבקת אפייה, חמאה, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. 61 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כ -55 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון של 0% , ציון שניתן לשפר. מתכונים דומים: עוגת כמעט גן עדן , מק אנד צ'יז כמעט ללא רגשות אשם , ולחם חיטה מלאה כמעט .

הוראות

1
מכינים את הבלונדיז: מחממים תנור ל-175 מעלות צלזיוס. מרפדים תבנית אפייה בגודל 23 על 33 ס"מ בנייר כסף, ומשאירים פתח משני הצדדים; מורחים חמאה על נייר הכסף. טוחנים חצי כוס אגוזי מלך במעבד מזון עד לקבלת תערובת כמעט דקה (אין לעבד יתר על המידה).
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
טורפים בקערה בינונית את האגוזים הטחונים, הקמח, אבקת האפייה, סודה לשתייה והמלח.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות
3
מקציפים 10 כפות חמאה וסוכר חום במיקסר במהירות בינונית עד לקבלת תערובת אוורירית, כ-2 דקות. מקציפים פנימה את הביצים, אחת בכל פעם, תוך כדי גירוד הקערה בעזרת מרית גומי. מקציפים פנימה את תמצית הווניל. מקציפים בהדרגה את החומרים היבשים עד לאיחוד. מקפלים פנימה את השוקולד הלבן ואת 1/2 כוס האגוזי מלך הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
כָּתֵףכָּתֵף
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות
4
מורחים את הבלילה בתבנית המוכנה ואופים עד שהבלונדיז משחימים בהירים בקצוות וקופצים לאחור כשלוחצים עליהם, כ-30 דקות. מצננים מעט על רשת.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
לחמי נאן, חתוכים לרבעיםלחמי נאן, חתוכים לרבעים
1
מניחים את סירופ המייפל והחמאה בסיר קטן על אש בינונית ומבשלים עד שהתערובת מבעבעת ומסמיכה, תוך כדי סיבוב המחבת, כ-6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
לחמי נאן, חתוכים לרבעיםלחמי נאן, חתוכים לרבעים
2
מוסיפים את השמנת וממשיכים לבשל עד שהתערובת מגיעה למרקם של קרמל.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
3
בעזרת נייר הכסף, הוציאו את הבלונדיז מהתבנית, ולאחר מכן חתכו אותם לרצועות גדולות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
לחמי נאן, חתוכים לרבעיםלחמי נאן, חתוכים לרבעים
4
מגישים חם עם גלידה, רוטב חמאת מייפל ואגוזי מלך.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף
5
צילום: קאנה אוקדה

מרכיבים

1אוראו ממולאים כפוליםחלב קר, להגשהחלב קר, להגשה1חתיכות טופי הית' בר1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)3largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)250דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה601 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)330דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.סוכר חום בהיר ארוזסוכר חום בהיר ארוז1071 לב מפאלדי טרי אם אפשרסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה1אוראו ממולאים כפולים(או או רגיל)(או או רגיל)63 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח103 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדרחמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)9שרימפס וורידיםגלידת וניל, להגשהגלידת וניל, להגשה59דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.(נמכר במעבר החלב של השוק)(נמכר במעבר החלב של השוק)117דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.(נמכר במעבר החלב של השוק)(נמכר במעבר החלב של השוק)170דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שוקולד לבן, חתוך לחתיכותשוקולד לבן, חתוך לחתיכות