עם מקרוני נדיר וולשי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 928 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 59 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. גשו לסופר וקנו רוטב ווסטרשייר כף נדיבה, פטרוזיליה עלה שטוח, עגבניות סטייק, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 35 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 33%. הציון הזה די גרוע. נסו וולשית נדירה, וולשית נדירה, ו וולשית נדיר אני (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מסדרים 2 מדפי קירור על ניירות אפייה ומסדרים את הבייקון על 1 מהם. בייקון עשוי גם להיות אפוי על מחבת פטם מחוררת.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
מחבת ברוילר
3
אופים את הבייקון עד שהוא פריך, בערך 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
הסר את הבייקון למגבות נייר לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
5
הביאו סיר מים גדול לרתיחה על אש בינונית. ממליחים את המים ומוסיפים את הפסטה. לבשל את הפסטה ב -1 עד 2 דקות, עד שהיא פשוט ביישנית מאל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
מסננים ומניחים בצד.
7
בזמן שהמים מגיעים לרתיחה, מסדרים את העגבניות הפרוסות על מתלה האפייה השני.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
8
מפזרים עירית, מלח ופלפל, לפי הטעם, וטפטוף שמן זית כתית מעולה. צולים אותם כ -20 דקות. מעבירים את התנור לצלייה כשמסירים עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
מעבדים את הלחם במעבד מזון הם הופכים לפירורי לחם גסים.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם גס
רכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
10
מעבירים את פירורי הלחם לקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
11
ממיסים חמאה בסיר רוטב על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
12
יוצקים 1/3 עד 1/2 מהחמאה על הפירורים כדי להרטיב, ואז מערבבים פנימה את הפטרוזיליה. כדי החמאה הנותרת בסיר הרוטב, מוסיפים את השום ומערבבים במשך דקה 1, ולאחר מכן מוסיפים את הרוטב החם וחרדל. מערבבים לשלב, ואז מפזרים את הקמח ומבשלים במשך 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור תרד טרי (בערך
לוראן מטבח מקצועי®
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
13
מקציפים פנימה את מיץ הלימון, רוטב ווסטרשייר ואייל. מבשלים 30 שניות, ואז מוסיפים את הציר ומביאים לבועה. כשהרוטב מסמיך מערבבים פנימה 2 כוסות מהגבינה בתנועה דמות 8 ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון
רוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
אייל
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
14
מוסיפים את הפסטה עם לרוטב וזורקים למעיל. כפית אותו לתוך חרס או צלחת קדרה. למעלה עם פירורי לחם וגבינה הנותרים, ואז לשים אותו על המדף האמצעי של התנור. צולים עד מבעבע וחום עמוק מעל, בערך 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
רוטב חמוציות, להגשה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
15
מסדרים מצע של עלי חרס לצד מנות מקרוני וגבינה או חרס בודדים. מעל את גרגיר הנחלים עם פרוסה עבה של עגבנייה קלויה ורצועות בייקון חצויות. מכסים בלוח עגבניות שני ומגישים.