נזיר משוגע
נזיר אגוזים נטול גלוטן, וללא לקטוז משקאות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. מנה זו מכילה סביב 18 גרם חלבון 76 גרם של שומן, וסך הכל 3189 קלוריות. אם יש לך ביטר, דובדבן, חצאי אגוז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: נזיר מסומם, נזיר כסוף, ו אגוזים.
הוראות
להעביר קוניאק לכד עמיד בפני חום גדול (או צנצנת מייסון) (בקבוק קוניאק מילואים).
מורחים אגוזי מלך על תבנית אפייה גדולה מעוטרת וטוסט, תוך ערבוב מדי פעם, עד חום כהה, כ -10 דקות.
מוסיפים אגוזי מלך חמים לכד עם קוניאק ומכסים בניילון נצמד.
תנו לתלול 36 שעות, להתסיס בעדינות כל 12 שעות. משפך קו עם מסנן קפה ולהגדיר מעל בקבוק קוניאק. מסננים קוניאק לבקבוק, משליכים אגוזי מלך. לעשות קדימה: קוניאק חדור יכול להיות מוכן מראש ומאוחסן בטמפרטורת החדר, מכוסה, עד שישה חודשים.
ב שייקר קוקטייל מצונן, לשלב 1/4 כוס (2 אונקיות) חדור קוניאק, בנדיקטינה, ביטר, וקרח כוס 1. מערבבים עד מקורר היטב, כ -30 שניות. מסננים לתוך 12 אונקיה זכוכית מיושנת כפולה ולהוסיף הנותרים 1 קוביית קרח גדולה (או 2-3 אלה קטנים יותר).
מקשטים עם דובדבן ומגישים.