קושימומחה
מוכן ב75 שעות
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

בליני מתוק

בליני מתוק
בליני מתוק יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 171 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. אם יש לכם כפית שמרים, מיץ לימון, מים חמים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 75 שעות המתכון הזה מתאים לצמחוניים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: בליני כוסמת, בליני כוסמת, ו בליני עם סלמון מעושן.

הוראות

1
מערבבים יחד שמרים, 1 כפית סוכר, ומים חמים בקערה קטנה ולתת לעמוד עד קצף, על 5 דקות. (אם התערובת לא קצף, להשליך ולהתחיל מחדש עם שמרים חדשים, סוכר, ומים חמים.)
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
2
העברת תערובת שמרים לבלנדר ולהוסיף קמח, מלח, חלב, הנותרים 2 כפות סוכר, ולאחר מכן להתמזג עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
יוצקים לתוך קערה ומכסים במגבת מטבח.
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
4
בואו לעמוד במקום חם, ללא טיוטה עד כמעט הוכפל בתפזורת, על 1 שעה. להחזיר תערובת לבלנדר ולהוסיף ביצים ו 2 כפות חמאה. להתמזג עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1
מברשת קלה מחבת nonstick 10 אינץ ' עם חמאה מומסת, ואז לחמם על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן. מחזיק מחבת את החום, יוצקים ב 1/3 גביע הבלילה, מיד הטיה וסיבוב מחבת לתחתית המעיל. (אם הבלילה סטים לפני המחבת מצופה, להפחית את החום מעט.) לחזור מחבת כדי לחמם ולבשל קרפ עד מתחת לקצוות הם רק להגדיר זהב, על 1 1/2 דקות. (לשחרר קצה קרפ עם מרית גומי חסינת חום כדי לבדוק.) הפוך קרפ מעל בזהירות עם קצות האצבעות שלך. לבשל עד הצד השני הוא זהב, על 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2
להעביר קרפ לצלחת.
3
מברשת מחבת עם חמאה מומסת יותר ולעשות 7 קרפים יותר באותו אופן, לערום אותם כמו מחבת עשה צחצוח בין כל קרפ.
מרכיבים שתצטרך
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
קרפיםקרפים
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
4
שימורי פירה ומיץ לימון במעבד מזון עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ריבת תותים דלת סוכרריבת תותים דלת סוכר
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
5
מורחים 1/2 כפות שימורים על קרפ וקיפול בשמיניות כדי ליצור משולש. חזור עם שאריות שימורים וקרפ.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים דלת סוכרריבת תותים דלת סוכר
קרפיםקרפים
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
6
מברשת מחבת כבדה 12 אינץ ' עם חמאה שנותרה ולסדר קרפים בשכבה 1 עם נקודות במרכז המחבת. מבשלים מעל חום מתון עד קרפים מתחילים חום, 1 עד 2 דקות, ואז להעיף קרפים מעל עם מרית ומבשלים 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
קרפיםקרפים
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
7
העברה למגש ואבק עם סוכר ממתקים.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב